Новини про зірок
Подобається

«Не олігарх і не чоловік солідного віку»: Таємниці особистого життя Ольги Цибульської

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не олігарх і не чоловік солідного віку»: Таємниці особистого життя Ольги Цибульської

Незважаючи на свою привітність і вміння довго вести розмови, Ольга Цибульська намагається не розповідати про своє особисте життя, лише іноді ненароком промовиться. З  коротких інтерв'ю зрозуміло, що українська телеведуча і співачка щаслива у шлюбі, виховує маленького сина і взагалі насолоджується життям, передає Корупція.Стар.

На питання, хто чоловік Ольги, вона відповідає, що це "не олігарх і не чоловік солідного віку". Зі своїм коханим вона знайома ще зі школи. Чоловік телеведучої ніяк не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу, а познайомилися вони на одному зі шкільних конкурсів талантів, і це було кохання з першого погляду. Між молодими людьми спалахнув шкільний роман, перерваний після випускного.

"З чоловіком ми знайомі дуже давно. Ми почали зустрічатися ще до початку моєї кар'єри, коли я була в 10-му класі. Він полюбив не Олю — артистку, а звичайну дівчину, і це була моя перша, сильна любов".

Вони роз'їхалися по різних містах, але не забули один про одного і продовжували підтримувати стосунки.

"Після школи я поїхала вчитися до Києва і вирішила, що кар'єра для мене важливіша, ніж  відносини. І хоч він уже тоді хотів провести зі мною все життя і хотів від мене дітей, я зробила свій свідомий вибір на користь професії".

Через якийсь час доля знову звела їх і більше Ольга зі своїм майбутнім чоловіком не розлучалася.

"Ми полетіли в Париж, як він і обіцяв, провели там незабутніх п'ять днів. Саме там ми зрозуміли, що все по-справжньому, вирішили, що ми разом. Він зробив мені пропозицію, а через якийсь час я дізналася, що у нас буде дитина. Тепер Париж — це місто нашої сім'ї та нашої любові".

Популярне: Вийшла заміж в три роки, а зараз мріє..: Вся правда про те, як склалося життя красуні з «Кадетства» Ольги Лук’яненко

Незабаром після весілля Цибульська народила сина, якому батьки дали ім'я Нестор. Ім'я вони з чоловіком вибирали разом, і Олі воно одразу сподобалося.

Ольга зізнається, що з появою дитини її життя повністю змінилося і наповнилося новим змістом. Оскільки з народженням сина Ольга Цибульська не робила перерви у кар'єрі, ростити малюка їй і чоловікові допомагає няня. Та попри напружений графік, Оля дуже любить свого синочка і кожну вільну годину провидить з ним.

Коли Нестор трохи підріс, Цибульська змогла дозволити собі відлучатися з дому на нетривалі гастролі. Але надовго їхати з дому співачка не погоджується, настільки сильно вона нудьгує за сином.