Зіркові скандали
Подобається

«Справжня леді не мерзне, не відчуває голоду і не ходить в туалет»: Правила поведінки для дівчат від Фреймут викликали справжній скандал

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Справжня леді не мерзне, не відчуває голоду і не ходить в туалет»: Правила поведінки для дівчат від Фреймут викликали справжній скандал

Ольга Фреймут, яка нещодавно стала ведучою популярного шоу "Від пацанки до панянки" спровокувала справжній скандал, передає Корупція.Стар.

Днями Фреймут записала відеоролик в якому розповіла про те, як повинні поводитися справжні леді в повсякденному житті. Жінка розповіла, що дівчата не мерзнуть не відчувають голоду і не ходять в туалет. Ольга заявила, що леді повинні вести себе так, как-будто за нею хтось потоянно спостерігає і вести відповідно.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

Ольга заявила, що дівчата повинні відмовитися від продуктів, які мають сильний запах: часник, цибуля, копчена риба. Є ж Фреймут порадила фрукти і овочі.

Не можна леді і користуватися пластичними операціями, зачіска і шкіра повинні бути натуральними. Скаржитися на здоров'я жінки теж не можуть, максимум посилатися на депресію.

Такі поради в українців вже викликали напад люті. Так на своїй сторінці в фейсбук інша популярна ведуча Наталія Гаріпова жорстко відповіла Фреймут.

За словами Гаріпова, жінка може колоти ботокс, лаятися матом, їсти часник і цибулю. Дівчина додала, що оточуючим наплювати на вас, тому не варто страждати якимись обмеженнями.