Новини про зірок
Подобається

«Єдина муза і кохана»: Як виглядає і чим займається дружина Святослава Вакарчука, Ляля

22/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Єдина муза і кохана»: Як виглядає і чим займається дружина Святослава Вакарчука, Ляля

Святослав Вакарчук – соліст одного з найпопулярніших українських рок-гуртів «Океан Ельзи», композитор, тренер декількох сезонів вокального талант-шоу «Голос країни» та громадський діяч. Вакарчук може легко і просто говорити на будь-які теми, крім однієї – особисте життя. Чомусь, про свою сім’ю Святослав розповідає дуже мало та дуже рідко, лише в деяких окремих інтерв’ю.

 

Саме тому, редакція Корупція.Стар, вирішила зібрати деякі цікаві факти про вірну супутницю життя фронтмена – його красуню-дружину Лялю Фонарьову.

Вакарчук познайомився з Лялею ще у студентські роки, коли про світову славу та популярність ще й думки не було. Красива дівчина запала в душу молодого музиканта, тож зовсім не дивно, що пізніше він присвятив їй багато пісень. Вона — його єдина муза і любов.

З Фонарьовою вони разом уже майже 20 років, однак офіційно подружжям стали лише у 2015. До того вони жили у цивільному шлюбі цілих 15 років. Своє весілля вони зіграли скромно, без пафосу та камер, у Львові, в колі найближчих друзів та рідних.

Окрім того, що Ляля є його дружиною, вона ще й працює арт-директором гурту «Океан Ельзи», тож пара майже увесь час проводить разом. Також Фонарьова займається бізнесом, за чутками, вона є власницею магазину одягу та салону краси «911».

Спробувала себе Фонарьова і як актриса: вона знялась у кліпі коханого на пісню «Холодно».

Популярне: "На мене нахлинули різні спогади": У студію до Винника привели дітей

Єдине, чого бракує Вакарчукам, аби називатися повноцінною сім’єю, це – спільних дітей. Народження нащадків постійно відкладалось через зайнятість подружжя, однак сам Вакарчук неодноразово зізнавався, що мріє про дітей. Та, що таке батьківство, Святослав все ж має можливість відчути, оскільки у Лялі є донька від першого шлюбу – Діана.

Вакарчук вважає, що особисте життя має залишатися особистим, а не ставати надбанням широкого загалу, і ми не можемо знехтувати цим.