Новини про зірок
Подобається

Зіркова балерина і член журі «Танці з зірками» стала Народною артисткою України

31/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Зіркова балерина і член журі «Танці з зірками» стала Народною артисткою України

Популярна молода артистка Катерина Кухар нарешті отримала заслужене звання Народної артистки, передає Корупція.Стар

Про це йдеться на сайті Президента України.

Дівчині 36 років і більшу частину свого життя, вона присвятила балету, виступаючи в Національній опері. Разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим, на сцені вони творять неймовірні чудеса. Артистку відзначали давно, і в 2012 році вона отримала звання Заслуженої артистки. А буквально днями, указом Петра Порошенка, її підвищили до Народної.

Популярне: "Щодня розповідає історії чужих сімей, а про свою…": Як виглядають дружина та син ведучого "Стосується кожного", Андрія Данилевича

На сцені рідного театру дівчині вручили нагороду, про яку Катерина не знала до останнього моменту.

"Це було приємною несподіванкою для мене. Я сподіваюся, що можу своєю творчістю і справою залишити добрий слід на землі. Для мене як артиста найбільша нагорода — коли люди приходять на виставу, значить їм цікаво. Мені сьогодні часто пишуть в соціальних мережах, що я для них стала мотиватором піти вперше на балет, що вони щасливі були відкрити для себе це мистецтво. "

Вона додала, що на жаль, зацікавити займатися балетом кого-небудь дуже важка справа, так як для того, щоб бути успішним на цьому терені доведеться виступати і тренуватися величезну кількість часу. Кухар сподівалася, що її приклад все-таки підштовхне дівчаток хочаб прийти і спробувати свої сили.