Новини про зірок
Подобається

«Щодня розповідає історії чужих сімей, а про свою…»: Як виглядають дружина та син ведучого «Стосується кожного», Андрія Данилевича

30/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Щодня розповідає історії чужих сімей, а про свою…»: Як виглядають дружина та син ведучого «Стосується кожного», Андрія Данилевича

Цього чоловіка на наших телеекранах ми бачимо чи не кожного дня. Він – відомий телеведучий, який у студії своєї програми висвітлює злободенні проблеми громадян та вражаючі ситуації, допомагає українцям впоратися і розібратися зі своїми проблемами. Його ім’я – Андрій Данилевич, а основне місце роботи – програма «Стосується кожного» на телеканалі Інтер.

Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам більше про цього харизматичного чоловіка.

Андрій є уродженцем Житомира, там він виріс і навчався у місцевому університеті. Після чого – поїхав підкорювати столицю. Деякий час Андрій працював редактором у програмі «Найрозумніший».

«Стосується кожного» не перше і не єдине шоу, в якому працював Данилевич за свою кар’єру. Разом з Андрієм Доманським він знімається у дитячому талант-проекті «Круче всех», тож прихильників він має як серед дорослих, так і серед дітей.

Окрім телекар’єри, Данилевич активно займається спортом. Він обожнює плавання та триатлон, часто бере участь у різноманітних змаганнях і навіть перемагає. Каже, що ніколи не мав якихось проблем з зайвою вагою, бо спорт – це стиль життя. Улюблений вид відпочинку чоловіка також пов’язаний зі спортом – він обожнює яхтинг.

У Андрія – чудова сім’я: кохана дружина та маленький син. Тимофій став дуже бажаною і вимріяною дитиною для подружжя. Весь свій вільний час Данилевич проводить з сином. Каже, що малюка вони беруть з собою скрізь: у подорожі, робочі поїздки. Куди б не йшли – Тимофій завжди поруч.

Популярне: Зовсім на себе не схожий: Як зараз виглядає секс-символ 90-х EL Кравчук

Хлопчик надзвичайно комунікабельний, чим привертає до себе увагу інших людей. Підіймає настрій всім оточуючим і тішить своєю посмішкою.

Своєю популярністю ведучий не користується, однак його дуже тішать ті приємні слова, які часто чує від перехожих, що впізнали його на вулиці. Телеведучий пишається тим, що зумів заслужити таку довіру в українців.