Новини про зірок
Подобається

«Поміняла місце проживання?»: Чому Маша Єфросиніна зараз не в Україні

27/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Поміняла місце проживання?»: Чому Маша Єфросиніна зараз не в Україні

Телеведуча Маша Єфросиніна проводить романтичну відпустку в Італії, передає Корупція.Стар.

Зовсім недавно Маша вже побувала в Італії. Тоді вони разом з Лізою — сестрою зірки, поїхали до Риму аби привітати улюблену матусю з її святом.

Тоді дівчата добре провели час і відпочили на славу.

І от Єфросиніна знову в Італії. Щоправда, тепер у більш романтичній компанії — разом з коханим чоловіком. Приводом для цієї поїздки став День народження Тимура.

Популярне: Вона на одному каналі, він на іншому: Тільки подивіться на чоловіка головного лікаря країни, Людмили Шупенюк. Ви всі його добре знаєте

В одній зі своїх публікацій, телеведуча розповіла, що понабирала з собою купу косметики, щоб вразити своєю красою. Але за всі дні — жодного разу так і не нафарбувалась.

"Як придурочна взяла з собою валізу повну шмаття! На два з половиною дні взяла, ага. Все ж думаю, день народження у чоловіка — сукні буду міняти кожен день, вії фарбувати, укладку сама залупашу! Три пари туфель взяла Марійка, три! Так-так-так! Так прям все і сталося! Чорні брючки, курточка і хвостик — всі дні. На жалюгідні спроби бомбанути мейк і кучері, Тимур сказав: "Якщо це для мене, то краще не треба". І чомусь відчувається в цьому щастя "