Новини про зірок
Подобається

Вона на одному каналі, він на іншому: Тільки подивіться на чоловіка головного лікаря країни, Людмили Шупенюк. Ви всі його добре знаєте

26/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вона на одному каналі, він на іншому: Тільки подивіться на чоловіка головного лікаря країни, Людмили Шупенюк. Ви всі його добре знаєте

Про цю жінку широкий загал вперше дізнався завдяки проекту телеканалу СТБ «Я соромлюсь свого тіла», до того її можна було зустріти хіба що у лікарняному кабінеті. Вона – лікар-гінеколог  вищої категорії, а віднедавна ще й телеведуча – Людмила Шупенюк. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам більше про цю прекрасну жінку.

Людмила обіцяла собі, що не стане лікарем, оскільки всі її найближчі родичі вже працювали у цій сфері і вона добре знала, наскільки важка ця робота, та, все ж, покликання виявилось сильнішим. Шупенюк одягла білий халат і почала лікувати людей.

На сьогодні, у неї вже понад 20 років стажу, бездоганна репутація, а також популярність. Людмила жахливий трудоголік, на своїй улюбленій роботі вона може провести 24 години. Лікар надзвичайно вимоглива як до оточуючих, так і до самої себе.

Проект, у якому Шупенюк працює декілька останніх років, вона вважає чи не найкращою можливістю заохотити і змусити українців дбати про своє здоров’я. Зніматися у шоу жінці спочатку було надзвичайно важко – вона невпевнено почувалась перед камерами, та, з часом, це минулось. 

Найкращим порадником і найсуворішим критиком лікарки є її рідна мати. Саме вона завжди допомагає доньці порадами не лише щодо того, як триматися в кадрі, а й на медичні теми.

Окрім роботи у «Я соромлюсь свого тіла», Людмила активно консультує людей, а також проводить різноманітні семінари та вебінари.

Популярне: Справжня лицемірка: Ірина Федишин знову стала героїнею скандалу на "Голосі"

Шупенюк має щасливу сім’ю: коханого чоловіка та красуню-доньку. Орест – теж лікар, щоправда він лікує людські душі, працює психологом, і так само, як дружина, часто бере участь у якості експерта в таких телешоу, як «Стосується кожного» та «Говорить Україна».

Донька Галина вже доросла, деякий час тому закінчила університет.

Людмила Шупенюк намагається приділяти достатньо уваги своїм найріднішим людям.