Новини про зірок
Подобається

Пам’ятаєте фіналістку шоу «Україна має талант» Урсулу? Подивіться як зараз виглядає і чим займається Артем Семенов

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пам’ятаєте фіналістку шоу «Україна має талант» Урсулу? Подивіться як зараз виглядає і чим займається Артем Семенов

Світ не стоїть на місці і з плином часу змінюються і традиційні уявлення про деякі речі, які були усталені протягом століть. Так, наприклад, сталося і з людським розумінням про осіб чоловічої та жіночої статі та з уявленнями про те, які ролі вони виконують у житті. Сьогодні існування травесті та трансгендерів вже не є новинкою і сприймається у суспільстві з меншою ворожістю, тож такі люди можуть впевнено заявляти про себе широкому загалу. В Україні першою сміливою особистістю стала травесті-діва Монро, а вже слідом за нею почали розкриватися й інші.

Представником такої культури є і сьогоднішній герой чи то героїня матеріалу редакції Корупція.Стар – Урсула, а в минулому чоловік на ім’я Артем Семенов.

Про Урсулу наші співвітчизники дізналися завдяки талант-шоу «Україна має талант», куди наш герой не побоявся прийти.

Вокальний талант розгледіли у хлопчика ще коли він був зовсім маленьким, тож питання чим займатися у житті було вирішено. Вже з 8 років Артем активно розвивався в цьому напрямку: відвідував музичну школу, брав участь у багатьох вокальних конкурсах, де часто перемагав. Навчатися Семенов відправився до Львова – в Національну музичну академію. В цьому ж місті він планував залишитися жити і працювати, однак не склалося, і юнак, у пошуках кращої долі та свого місця під сонцем, відправився підкорювати столицю.

У Києві Артем потрапив на кастинг першого сезону відомого талант-шоу, куди завдяки своєму дивовижному таланту він і потрапив, а зрештою – став фіналістом. Перед глядачами він постав у не зовсім традиційному образі – на сцені з’явився в ролі жінки – діви Урсули. Такий образ був не просто демонстрацією внутрішнього стану душі хлопця, приміряючи одразу образи чоловіка і жінки, він зміг розкрити свій неймовірний голос: Урсула співає і чоловічим тенором, і жіночим альтом.

Після шоу Урсула продовжила будувати свою естрадну кар’єру і мала успіх, однак, зовсім раптово, в житті діви настав переломний момент: хлопець відмовився від свого образу і почав виступати виключно як чоловік. Деякий час Артем виступав у чоловічому образі, бо так він відчував.

Та от, у 2016 році, він знову заявив про себе як Урсула, що стало неабияким здивуванням для всіх. Журналісти одразу ж завалили Семенова питаннями про те, чи це рішення остаточне, на що Артем без зайвих міркувань, відповідав «так».

В одному з інтерв’ю артист зізнався, що до свого 30-річчя, прийняв остаточне рішення: він – жінка. І образ Урсули тепер залишиться назавжди.

Популярне: "Єдина муза і кохана": Як виглядає і чим займається дружина Святослава Вакарчука, Ляля

Звичайно, фізіологію обманути важко, тож аби носити жіночий одяг чоловік докладає чималих зусиль: постійно намагається підтримувати хорошу фізичну форму. Одягається Артем виключно як жінка, має красиве довге волосся і жіночу манірність.

Зараз Урсула не проживає на території України: у 2016 році співачка дала свій «прощальний» тур країною і відправилась підкорювати Лас-Вегас.