Новини про зірок
Подобається

«Дружина постійно ревнує до Зеленського»: Вся правда про життя популярного українського коміка Юрія Крапова

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дружина постійно ревнує до Зеленського»: Вся правда про життя популярного українського коміка Юрія Крапова

Юрій Крапов — один з тих, хто перебував у витоків створення команди КВН «Квартал 95», а потім і самої студії. Редакція Корупція.Стар. дізналася про життя відомого гумориста

Народився Юрій у 1973 році в Кривому Розі. Батьки завжди хотіли зробити з хлопчика справжнього суворого чоловіка, який зможе побудувати собі щасливе майбутнє. Саме тому віддали його в Суворовське училище. Після його закінчення з відзнакою, хлопця розподіляють у Військово-медичну академію імені Кірова, але Крапов розуміє, що не хоче пов'язувати своє життя з військовою кар'єрою і сам вступає в Криворізький гірничорудний інститут на спеціальність інженера-електрика.

Популярне: "Єдина муза і кохана": Як виглядає і чим займається дружина Святослава Вакарчука, Ляля

Саме цей вибір став вирішальним в подальшому житті коміка. В університеті харизматичний хлопець вступає в команду КВН і починає виступати на регіональному рівні. Там же він знайомиться зі своїм майбутнім колегою і другом на все життя Юрієм Корявченковим, якого в «Кварталі» ласкаво прозвали Юзіком. Вже після отримання диплома його беруть до складу команди «Запоріжжя — Кривий Ріг — Транзит», в якій Крапов знайомиться з Володимиром Зеленським. Уже в 1997 році команда стає чемпіоном Вищий Ліги і найактивніші її учасники вирішують, що настав час створювати свою.

Саме так на світло і з'явився знаменитий «Квартал 95». Український глядач відразу відзначив яскраву команду з цікавими і веселими артистами. Юрій розповідав, що через успіхи в команді йому довелося піти зі своєї роботи, тому, що навіть не вистачало часу на тренування.

«Я був хорошим електриком, але розумів, що іншого такого шансу присвятити себе гумору не отримаю».

За словами актора, багато друзів і навіть батьки не завжди підтримували починання Крапова, адже в двохтисячному професія гумориста в Україні була не популярна.

«Постійно чув про те, що я безробітний. Особливо коли з виступами було все погано. Говорили, що буду своїми сценаріями харчуватися. Спочатку мене це дуже засмучувало, а потім звик і почав відповідати всім: «Так, я безробітний, зате щасливий».

У 2003 році він разом зі своїми напарниками по творчому цеху вирішуюється на вчинок, який повністю змінив життя самих гумористів. Вони створюють студію «Квартал 95» і представляють своє перше шоу «Вечірній Квартал».

Глядач настільки полюбив гумористичну передачу, в якій актори не бояться жартувати над політиками, чиновниками, мільйонерами, що Юрій разом з колегами вирішує повністю присвятити себе цій ідеї. Сам Крапов розповідав, що «Квартал» став для нього більше ніж просто роботою, це частина життя без якої він вже себе не представляє. Юрій навіть жартував, що це його перша любов, а другою стала дружина Людмила.

«Дружина постійно ревнує до Зеленського, каже: «Ти зі своїм Вовою часу проводиш більше ніж зі мною»

Але насправді подружжя щасливе. У шлюбі народився син Костя. У минулому році йому виповнилося вже 7 років. Зараз актор продовжує зніматися в проектах студії «Квартал 95» часто граючи популярних українських політиків.