Новини про зірок
Подобається

«Хочу відродити татові пісні»: Дочка відомого українського співака зізналася, чому прийшла на «Голос»

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Хочу відродити татові пісні»: Дочка відомого українського співака зізналася, чому прийшла на «Голос»

Дочка відомого українського співака і композитора В'ячеслава Хурсенка розповіла про свої враження від проекту "Голос", передає Корупція.Стар.

У 8 сезоні популярного українського музичного шоу "Голос країни" взяла участь дочка відомого музиканта В'ячеслава Хурсенка — Марія. Дівчині вдалося розвернути відразу три тренерських крісла, але своїм тренером вона вибрала Сергія Бабкіна. Після ефіру співачка поділилася тим, чому опинилася на проекті. Дівчина вирішила нагадати українцям про творчість свого тата.

Популярне: Не пощастило в особистому житті: Яка сімейна драма спіткала телеведучу Юлію Литвиненко

"Я дійсно хочу відродити татові пісні. Є ідеї змінити деякі аранжування. Щось потрібно буде змінити в словах, тому що багато чоловічих текстів. Але у тата досить віршів — можна щось додавати своє, комбінувати. Зрештою, мова ж не тільки про татову аудиторії, а й про мою, власну. Сподіваюся, мені вдасться її завоювати. я добре розумію, що зараз у мене така "хвилина слави". Час, коли людям цікава я, коли прокидається новий інтерес до батькових пісень ".

За словами Марії, зараз головне для неї розвивати свій талант, тому, що професійно вокалом вона майже не займалася, виконуючи в основному тільки пісні свого батька.

"Я все одно розумію, що мої потенційні конкуренти мають значно кращий рівень підготовки. Більшість з них з дитинства займається вокалом, половина має власні групи. Крім того, люди, які мене знають і чули, в курсі того, що я добре відчуваю і співаю саме татові пісні. Але далі будуть не вони. Зробити незнайому пісню своєї непросто. А без цього якісне виконання неможливо ", — говорить Марія.