Новини про зірок
Подобається

Не пощастило в особистому житті: Яка сімейна драма спіткала телеведучу Юлію Литвиненко

14/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Не пощастило в особистому житті: Яка сімейна драма спіткала телеведучу Юлію Литвиненко

Юлія Литвиненко ще з шести років приголомшила своїх батьків звісткою про те, що буде журналістом. Кожен би позаздрив такому характеру і силі волі, як у цієї жінки, передає Корупція.Стар


Закінчивши журфак Дніпропетровського національного університету, Юля впевнено береться за досягнення своєї мети. Заради мрії про журналістику вона готова була навіть перефарбуватися на блондинку.

"Працювати на телебаченні я стала в 20 років, тоді-то і почалися експерименти з іміджем. Телевізійна камера більше любить блондинок зі світлим кольором менше проблем. А сьогодні це ще й прекрасний спосіб сховатися за образом блондинки, адже "їм більше прощають" — зізналася Юля.

Її послужний список вражає: з 1994 року почала працювати стрингером для телеканалів "1+1" та СТБ, з 1996 по 1999 була телеведучою на дніпропетровському "11-му каналі" і радіостанції RadioMix, в 1999 році переїхала до Києва.

Кар'єру в столиці починала як автор і ведуча програми "Питання дня" на телеканалі УТ-1, потім вела інформаційну програму "Факти" на ICTV. Була ведучою авторської програми "Позаочі", спочатку на телеканалі К1, потім на "Інтері". З березня 2009 року суведуча програми "Місце зустрічі", з жовтня 2010 року ведуча ток-шоу "Розбір польотів" на телеканалі "Інтер". У 2007-2008 роках Литвиненко була головним редактором журналу TELECITY.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

За віртуозне вміння працювати в різних телевізійних жанрах Литвиненко називають "універсальним солдатом". Цікаво те, що своє перше професійне інтерв'ю жінка взяла у Леоніда Кучми. А також у 2014 році Юлю нагородили статуеткою премії "Телетріумф" у номінації "Інтерв'юер", і неодноразово була визнаною однією з найкрасивіших телеведучих країни.

 

Сильна і вольова, вона зробила себе сама. Її безкомпромісність і вміння вирішувати свої проблеми самостійно зроблять її впливовою жінкою, але з особистим життя жінці не дуже пощастило. Попри те, що вона мати двох чудових дівчаток, Юля розлучена.

"Не зійшлись характерами. У нас були дуже різні погляди на виховання дитини й на наше майбутнє взагалі, тому цей союз закінчився, кожен пішов своєю дорогою"— так вона розповідає про розлучення з батьком своєї першої дитини.

З появою донечок Юля, як справжня мати стає мякшою. Її світ з чорного і білого набуває нових відтінків: "Раніше було тільки чорне і біле, тепер я розумію, що існує компроміс завжди можна домовитися". Жінка зрозуміла, що все те чого вона добивається у професійній кар'єрі все заради її дітей. Вона довіряє їм і надає своїм дітям повну свободу вибору.