Новини про зірок
Подобається

«Роблять закиди — мовляв, ти не патріот»: Режисер «Кіборгів» Ахтем Сеітаблаєв зізнався у травлі

13/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Роблять закиди — мовляв, ти не патріот»: Режисер «Кіборгів» Ахтем Сеітаблаєв зізнався у травлі

Відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв в своєму інтвервью заявив, що буде говорити російською мовою, передає Корупція.Стар.

Творець, вже легендарного, фільму "Кіборги" розповів про те, що вважає Україну двомовною. Ахтем, кримський татарин за національністю, народився в Узбекистані, де виявилися його батьки після депортації.

Популярне: "Володя зрадив мене …": Ольга Фреймут розповіла про зраду коханого і про те, що завжди треба йти першою від чоловіка

У 1989 році його сім'я змогла повернутися до Криму. Сейтаблаєв розповідав, що в школі в Узбекистані викладали тільки російську. Він вважає, що Україна країна багатокультурна і не можна засуджувати тих, хто говорить не українською.

Ахтем наводить як приклад багатьох добровольців в АТО, які не дивлячись на знання мов захищають Україну ціною своїх життів.

"І всім тим, хто робить закиди — мовляв, ти не патріот, бо не розмовляєш українською мовою, мені хочеться сказати: ну, так підійміть свою дупу, якщо ви добре говорите, підіть туди і скажіть Євгену Жукову: не треба мене захищати , тому що ти не розмовляєш українською мовою, давай я замість тебе загину. Ніхто цього не робить ", — говорить Сеітаблаєв.