Новини про зірок
Подобається

«Володя зрадив мене …»: Ольга Фреймут розповіла про зраду коханого і про те, що завжди треба йти першою від чоловіка

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Володя зрадив мене …»: Ольга Фреймут розповіла про зраду коханого і про те, що завжди треба йти першою від чоловіка

“Якщо брати участь в конкурсах, то перемагати; якщо жити, то сповна; якщо на телебаченні, то в найкращих позиціях; якщо з чоловіками, то з кращими” — cаме за таким принципом живе і працює Ольга Фреймут.

Хтось її вважає самозакоханою, самовпевненою, зверхньою і навіть стервозною. Але собака гавкає – караван іде. Ніяка критика не зупиняє її на шляху до своєї мети, а ця панянка точно знає, чого хоче від життя. 

За словами самої телеведучої, у свою винятковість, у те що вона бозна-що її заставила повірити мама. 

“Мама завжди вимагала, аби я була першою. Бути другою було для мене нереально”.

Тому зараз вона є іконою стилю для багатьох жінок країни, об’єктом захоплення для багатьох чоловіків. Здавалось, про життя Ольги ми знаємо все. Але вона вміє дивувати і відкривати все нові і нові грані свого життя. 

Сьогодні редакція Корупції Стар спробує дізнатись, що ховається за образом витонченої леді з британськими манерами. 

Про особисте життя цієї панянки з твердим характером ходить багато розмов. 
Особливе місце в її житті займають чоловіки з іменем Володимир, як не раз говорила ведуча.

Її перше, шкільне кохання звали саме так. 

“Бідний Володя” —  цей бідолашний чоловік став зіркою всіх ранкових ефірів і всіх інтерв’ю Ольги Фреймут. І все не з проста! 

“Володя зрадив мене з моєю однокласницею”.

 Зараз Фреймут згадує його не надто ласкавим словом. 

“Він в селі живе. Володя і залишився там на господарці, дуже побутовий. В нього зараз таке побутове, масмаркетове обличчя, не облагороджене університетом, подорожами”,  — сказала вона в одному з інтерв’ю. 

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Другого свого обранця згадує теж не найкращими словами, називаючи його “чоловіком свого рагульства”. 

Але стверджує, що любила його і тому народила дочку від нього. Але незважаючи на любов і майбутню дитину, пішла від нього вагітною.  Просто поїхала і не повернулась. 

Як вона потім сама говорила, цей вишуканий чоловік в якийсь момент став типовим хлопом з Лондона, манери якого кудись випарувались, а її таке не влаштовувало.

 І в саме той момент, вже в Україні, їй трапляється ще один чоловік, який готовий взяти її з дитиною. 

Це був режисер Олександр Ракоїд. Їхні стосунки розвивались аж надто стрімко, на другий день після знайомства він зробив Олі пропозицію.  Але шлюб, який побудований на дружбі без кохання довго проіснувати не зміг. І від цього чоловіка вона пішла. Фреймут ніколи не боялась покидати чоловіків і взагалі вважала необхідним піти першою. Щоб не зганьбитись, щоб залишити по собі хороше враження. 

Надовго ведуча самотньою не залишалась. Ходило безліч чуток про її романи, але ніхто так і не зміг розсекретити її третього чоловіка. А з ним, до слова, в Ольги був таємний роман, який тривав 3 роки. І тільки в 2016 році Ольга народила сина і нарешті назвала всім ім’я щасливого батька. Ним виявився гендиректор Нового каналу Володимир Локотко. 

В цих стосунках Оля проявила ініціативу і тепер в неї щаслива багатодітна сім’я.