Новини про зірок
Подобається

З гітарою за спиною і нездійсненими мріями: Куди пропав і чим займається красень-переможець «Голосу. Перезавантаження» Ігор Грохоцький

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
З гітарою за спиною і нездійсненими мріями: Куди пропав і чим займається красень-переможець «Голосу. Перезавантаження» Ігор Грохоцький

Про нього писали, ним захоплювалися, у нього не було відбою від прихильниць, але ось уже другий рік про Ігоря все забули. Редакція Корупція.Стар з'ясувала чим зараз займається переможець «Голосу».

Хлопець народився в 1992 році в селі Центральне під Києвом. З самого дитинства він був всебічним. Він цікавився і театром і співом і спортом. Ігор ріс самостійною дитиною і вже в 10 років починає займатися футболом і з'їжджає від батьків. Грав за професійну команду в Одесі, а потім в київському «Динамо». Він навіть ставав дворазовим чемпіоном України з футболу серед юніорів. Але на одній з ігор отримав серйозну травму, яка назавжди закрила йому дорогу у великий спорт.

Популярне: "Дві дружини та маленькі зали": Як склалося життя фаворита "Х-фактору", Олега Кензова

Після цього хлопець бере в руки гітару і розуміє, що музика — його єдиний порятунок. У 2014 році він бере участь у четвертому сезоні популярного вокального шоу «Голос країни. Перезавантаження». Тренери відразу відзначили талант хлопця і Ігор опинився в команді Святослава Вакарчука. Лідер «Океану Ельзи» розповідав, що відразу побачив в хлопцеві переможця. Після багатьох етапів слова Вакарчука виявилися реальністю. Ігор став переможцем, виконавши відому пісню «Край мій рідний край», але в обробці свого тренера.

У той час ще 22-річний хлопець миттєво стає кумиром мільйонів дівчат, які вже називають його секс-символом проекту. Відразу після перемоги Вакарчук пропонує Ігорю виступити разом з ним під час концертного туру по Україні. Хлопець з'являється на найбільших стадіонах країни, але вже не футболістом, а співаком.

Колись мріяв вийти на стадіон «Металіст» і на «Олімпійський» в якості футболіста, але дебютував як співак.Це було дуже хвилююче! Переживав, звичайно. Хоча такого, щоб не спав всю ніч перед виступом, не було. Навпаки — швидше хотілося туди, на сцену

Після цього він зайнявся розробкою свого лейблу GROHOTSKY. Хлопець записує свої пісні і створює канал на «Youtube». З 2016 його ім'я дізнається вже весь світ. Він бере участь в міжнародному вокальному конкурсі «Youthvision 2016». Обійшовши учасників з 20 країн, хлопець приносить Україні перемогу.

Але після цього кар'єра співака почала згасати. Вакарчук про свого підопічного ніби забув. Припинилися величезні концерти. Зараз він виступає в невеликих джазових кафе частіше за все у Львові, Києві, Рівному. Хлопець під гітару виконує свої останні пісні, сподіваючись, що найближчим часом зможе знову увірватися в великий шоу-бізнес випустивши ще один альбом.

На своїй сторінці в Інстаграм відома телеведуча Ольга Фреймут навіть скаржилася на те, що все просто забули про такого талановитого хлопця.

"На Прорізній у Києві випадково зустріла Ігоря Грохоцького, переможця" Голосу ". Всі навколо — з турботами, вузлами, парасолями. Йшов дощ. Я запитала, як справи? Він відповів лаконічно. Тому, що зустріч спонтанна — лічені секунди. Але я побачила за спиною гітару. І все побачила. Такий вираз обличчя мають люди, у яких є все, але не з ким поділитися. Поки у нас поклоняються Олегу Виннику, Ігорю бродити на самоті … ", — заявила телеведуча.

Особисте життя виконавця так і не склалося. Хлопець досі залишається одинаком з гітарою за спиною і нездійсненими мріями.