Новини про зірок
Подобається

«Дві дружини та маленькі зали»: Як склалося життя фаворита «Х-фактору», Олега Кензова

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дві дружини та маленькі зали»: Як склалося життя фаворита «Х-фактору», Олега Кензова

В грудні минулого року закінчився вже 8 сезон улюбленого вокального шоу мільйонів українців «X-Фактор». Чи залишаться герої цього проекту у пам’яті та серцях глядачів, чи стануть вони по-справжньому популярними – покаже час.

Одне відомо точно – омріяна слава залишиться не з усіма, деякі учасники повторять долю конкурсантів попередніх сезонів. Ви пам’ятаєте одного з фаворитів 2 сезону шоу – Олега Кензова? Так чи ні? Що ж, редакція Корупція.Стар. хоче нагадати вам про цього талановитого чоловіка.

Деякий час після «X-Фактор» Олег разом з іншими конкурсантами гастролював країною. Його знали й любили. Він записав трохи пісень та зняв декілька кліпів, але дуже далеко його творчість не зайшла.

В особистому житті Кензова вирує більше пристрастей ніж у його кар’єрі: за це час він встиг вже двічі одружитися та стати батьком.

Першу дружину чоловік дуже кохав, думав, що сім’я проживе щасливо до старості. З Настею у них народилась донечка, що стало справжнім щастям для обох, але почуття швидко згасли, а мучити одне одного і дитину подружжя не хотіло.

Хоча, за словами Олега, цей шлюб він намагався зберегти до останнього.

Другою обраницею артиста стала теж людина музики – красуня Наталі, більше відома публіці як Dj Madonna. Обоє вони впевнені, що саме це і є щире та істинне кохання. Цікаво, що з підготовкою весілля пара не церемонилась довго – вони вирішили побратися й організували цю урочистість всього за лічені дні.

Однак, надзвичайно популярним Олег Кензов так і не став – зараз він заробляє тим, що виступає у маленьких залах перед тими, хто навряд чи й чув про нього коли-небудь раніше. А ще його запрошують як члена журі на конкурси для юних виконавців. Наприклад, вже цього березня Кензов буде вирішувати хто ж переможе на полтавському конкурсі ‘’Voice of city’’.

 

Популярне: Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії і зізналась, що чекає…