Новини про зірок
Подобається

«Гітлер у спідниці»: Поведінка Ольги Фреймут обурила Мережу

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Гітлер у спідниці»: Поведінка Ольги Фреймут обурила Мережу

7 березня вийшла третя серія шоу "Від пацанки до панянки-3", в якій учасницям треба було пройти непрості випробування. Але цього разу увагу глядачів привернула поведінка відомої телеведучої Ольги Фреймут, передає Корупція.Стар


Судячи з коментарів в Instagram і на Facebook ніхто з глядачів не очікував, що Фреймут проявить себе як дуже сувора директриса. Відому телеведучу звинуватили в несправедливості і не погодилися з тим, що вона вигнала одну з учасниць – Анну в новому випуску.

"Я в шоці від Фреймут", "Різне хамло перемагає в нашому житті", "Цей проект дуже програє в порівнянні з попередніми. Оля дійсно виглядає втомленою, мляво промовляє заздалегідь заготовлені фрази, живе окремим життям від дівчат. Коротше, це не наставник і не "директор"", а так собі якась окрема вечуча. Нудно…", "Вона – Гітлер у спідниці", – пишуть люди в коментарях.

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті

Як пишуть в описі до шоу, учасниці шоу – пацанки. Лаються матом і пропадають в наливайках. Жоден день у них не обходиться без сварки або мордобою, з ними страшно залишатися наодинці.