Новини про зірок
Подобається

«Фатальна жінка в українському кіно»: Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографу

27/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Фатальна жінка в українському кіно»: Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографу

Ця талановита актриса вже давно стала окрасою українського кіно та театру, передає Корупція.Стар

Анастасія Карпенко — не лише талановита актриса, а й красива жінка, яка вміє захоплювати глядача всього одним поглядом. ЇЇ красиві очі та надзвичайно проникливий погляд — ось, про що згадуємо одразу, коли чуємо її ім'я.

Раніше, найчастіше Анастасію можна було побачити на сцені її рідного театру на лівому березі Дніпра. Однак цієї зими все змінилось.

Тепер, щоб побачити улюблену актрису, не потрібно нікуди виходити з дому — треба лише увімкнути телевізор у певній годині, адже, днями, на телеекрани вийшов новий серіал з її участю. "За три дні до кохання" — так називається стрічка, у якій головну роль грає Анастасія Карпенко.

Героїня Карпенко — сильна і вольова бізнес-леді на ім'я Дана. Вона веде успішний бізнес, успадкований від батька, та життя, в якому їй не бракує нічого. Однак все раптово змінюються — сюжет серіалу динамічний з багатьма непередбачуваними подіями. Як каже сама Анастасія, глядачі будуть у постійній напрузі, адже стрічка вийшла зовсім не банальною.

Також Анастасія Карпенко розповідає, що у неї з її героїнею є досить багато спільного, наприклад, деякі риси характеру. Актриса, як і її героїня, надзвичайно цілеспрямована особистість, уміє йти до своєї мети. Карпенко взагалі переконана, що кожен герой, в якого доводиться перевтілюватись актору, змінює щось у середині.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

Анастасія — типажна актриса, образ фатальної жінки вдається їй найкраще з усіх, хоча в реальному житті вона надзвичайно добра та вразлива.

Усі знайомі зірки, а також кінорежисери, відзначають, що Карпенко — дуже розумна, надзвичайно красива та обдарована жінка і просто хороша людина. Напевно, саме поєднання усіх цих якостей і допомагає Анастасії Карпенко блискуче грати усі, запропоновані їй ролі.