Новини про зірок
Подобається

«Стала актрисою і знайшла свою любов»: Таємниці особистого співачки Mamarika. Погляньте на її обранця

04/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Стала актрисою і знайшла свою любов»: Таємниці особистого співачки Mamarika. Погляньте на її обранця

Вперше про цю талановиту дівчину українці дізнались у 2009 році, коли на телеекрани вийшло шоу «Фабрика зірок 3» під шефством популярного композитора і продюсера Констянтина Меладзе. Тоді Еріка була ще зовсім юною: підкорювати столицю провінціалка приїхала, коли їй виповнилось усього 19 років, передає Корупція.Стар

Справжнє ім’я співачки – Анастасія Кочетова і сьогодні їй уже 28.

Тоді, у 2009, Еріку дуже полюбили глядачі, адже вона було щирою і відвертою,  а її красивий голос високо оцінили митці української естради. На «Фабриці» юна красуня не перемогла, лаври дістались тодішньому коханому дівчини – білорусу Стасу Шурінсу. Однак, улюблену справу Настя не залишила – продовжила співати.

 

У 2010 році популярний продюсер та музикант Сергій Кузін, вражений  талантом дівчини, запросив її до співпраці. Відтоді вона стала головною зіркою продюсерського центру UMMG.

У кар’єрі Еріки було різне: як злети, так і падіння. Останнє вона сама пов’язує із тим, що після «Фабрики» її спіткала зіркова хвороба, вона відчула себе суперстар і стала менше та гірше працювати над собою.

Спробувала Кочетова себе не тільки як співачка: спочатку вона знімалась у рекламі, займалась дубляжем, а не так давно спробувала себе і як актриса – зіграла у ситкомі телеканалу ТЕТ «Одного разу в Одесі». До речі, останній проект повернув  співачці популярність, а також подарував любов.

Популярне: "Ми чуємо їх щодня": Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

З 2016 року у Еріки новий псевдонім, зараз вона – MamaRika і працює у жанрі альтернативного хіп-хопу.

Як ми вже сказали, в особистому житті зірки є коханий чоловік – Сергій Середа, актор. До речі, у лютому співачка зізналась, що Сергій зробив їй пропозицію і вже цьогоріч вони стануть подружжям.

Також MamaRika розповіла, яким буде їхнє весілля: пара хоче влаштувати свято лише для себе, швидше за все, це буде якась романтична подорож. 

Що ж, як бачимо, зараз у цієї талановитої дівчини досить хороший період – все налагодилось як у кар’єрі, так і в особистому житті.