Новини про зірок
Подобається

«Ми чуємо їх щодня»: Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

03/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми чуємо їх щодня»: Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

Щодня ми, вмикаючи телевізор, ми чуємо їхні голоси. Ба більше — саме завдяки цим голосам ми розрізняємо телеканали, не дивлячись на екран. Вони — майже як логотип, вони — бренд-войси нашого телебачення, а ще — справжні невидимки, адже ніхто з телеглядачів ніколи їх не бачив. А вам цікаво як виглядають власники найвпізнаваніших голосів країни? Редакція Корупція.Стар покаже вам цих чоловіків.

Голос телеканалу 1+1 – Євгеній Сінчуков

За професією цей чоловік – артист розмовного жанру, закінчив естрадно-циркове училище. Після навчання вирішив спробувати свої сили на телебаченні – так, у 2009 році Євгеній потрапив на 1+1 і став голосом телеканалу. Сінчуков озвучує не лише промо, він також займається дубляжем фільмів і озвучує закадрові моменти у деяких телешоу.

Свою дикторську роботу не вважає легкою. Каже, що аби передати голосом правильні емоції – потрібно мати певний життєвий досвід.

Голос телеканалу «Новий канал» – Олексій Сафін                                              

Деякий час Сафін працював ведучим на радіо, адже голос, як ви знаєте, у нього дуже приємний. На «Новий канал» чоловік прийшов пробуватись до одного з нових проектів, однак там його кандидатуру відхилили, запропонувавши натомість стати бренд-войсом.

Олексій свою роботу дуже любить, а ще обожнює подорожувати. Каже, що за роки дикторської праці, навчився завжди мати при собі міні-студію та дбати про хороший Інтернет, адже завдання від редакції може прийти у будь-який момент.

Головним завданням диктора вважає вміння донести до глядачів максимальний об’єм інформацію за пів хвилини і виключно за допомогою голосу.

Голос телеканалу СТБ – Дем’ян Радзивілюк

Дем’ян потрапив на телебачення за щасливим збігом обставин: його знайомий знімався у рекламі каналу та покликав його на озвучку, а саме в той час шукали людину, яка стане бренд-войсом СТБ. Радзивілюк прекрасно підходив на цю роль. Ось так, з 2002 року, в ефірі одного з найпопулярніших телеканалів звучить його голос.

Популярне: "Розсунула ноги …": Вчинок Насті Каменських не на жарт обурив українців

Як бачите, жоден з цих чоловіків не планував пов’язувати своє життя з роботою на телебаченні, однак доля є доля. 

А якими уявляли цих людей ви, коли чули їхні голоси? Схожими?