Новини про зірок
Подобається

«Перфекто»: Тільки подивіться на красеня-чоловіка популярної ведучої Тетяни Литвинової

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Перфекто»: Тільки подивіться на красеня-чоловіка популярної ведучої Тетяни Литвинової

Красуня, ведуча шоу «МастерШеф» показала шанувальникам свого коханого чоловіка, передає Корупція.Стар

Найдобріша ведуча популярного кулінарного шоу «МастерШеф» вже два роки одружена з бізнесменом Ярославом Трухановим. Їх пару користувачі соціальних мереж називають однією з найкрасивіших.

Популярне: "Вкрав дитину, щоб продати на органи": Як і чому заарештували Андрія Данилка

Днями чоловік Тетяни відсвяткував свій День Народження. Вечірку подружжя вирішило влаштувати не звичайну. Ярослав виявився в костюмі гангстера, а жінка у вінтажному платті. Фотографією зі свята Литвинова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

«Незабутні враження від вечірки в день народження улюбленого. Спогади зберігаються в скриньках мозку під певними емоціями. Коли виникає якесь відчуття, спливає картинка з минулого, як асоціація. Весь цей день я веселилася і танцювала, як в дитинстві. Музика, частування, атмосфера, гості та твоя щаслива посмішка, любов моя, вона для мене безцінна! Я тааак щаслива, коли щасливий ти! »

Шанувальники провідною відзначили, що подружжя чудово доповнюють один одного.

«Щастя Вам і любові. Дуже красива пара »,« Жилетка і капелюх чоловіка під колір вашої помади) Перфекто! ».

 

Незабываемые впечатления от вечеринки в день рождения любимого ❤️????? Воспоминания хранятся в ящичках мозга под определенными эмоциями. Когда возникает какое то ощущение, всплывает картинка из прошлого, как ассоциация. Весь этот день я веселилась и танцевала как в детстве. Музыка, угощения, атмосфера, гости и твоя счастливая улыбка, любовь моя?,она для меня бесценна! Я тааак счастлива, когда счастлив ты!

Публикация от Tatyana Litvinova (@tanita_litvinova)