Зіркові скандали
Подобається

«Вкрав дитину, щоб продати на органи»: Як і чому заарештували Андрія Данилка

28/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вкрав дитину, щоб продати на органи»: Як і чому заарештували Андрія Данилка

Андрій Данилко, більше відомий під своїм сценічним псевдонімом "Вєрка Сердючка" поділився страшною історією зі свого життя, передає Корупція.Стар.

Мало хто знає, але у популярного співака є старша сестра Галя. Андрій неодноразово заявляв про те, що не спілкується зі своєю родичкою. Як виявилося дівчина психічно неврівноважена. Перший зрив стався у неї ще в 2006 році.

Популярне: Екс-дружина Потапа чекає третю дитину. Хто ж батько?

"Ми самі не зрозуміємо, що з нею стало ?! Лікарі кажуть, порушена психіка! Їй все здається, що її переслідують, що її труять, вбивають. Справжня манія переслідування. Здригається при кожному дзвінку, при кожному стукоті у двері — їй здається, що всюди орудують злодії ", — розповідала мама Данилка Світлана Іванівна.

В інтерв'ю на одному з популярних телеканалів співак зізнався, після якого моменту остаточно перестав підтримувати будь-які зв'язки з сестрою.

"У сестри одного разу стався заскок. У мого племінника Вані виникла проблема зі здоров'ям. Я тоді його відправив на обстеження в лікарню, але не сказав сестрі в яку. І ось я на студії. Дзвінок. Міліція. Мене заарештовують. Кажуть:" Нам надійшла заява від сестри, що ви вкрали дитину, щоб продати її на органи ".

Данилко розповів, що не дивлячись на це він продовжує підтримувати свого племінника. І навіть подарував йому квартиру в Полтаві, де зараз і живе хлопець зі своєю дівчиною.