Тренди
Подобається

«Їх носили ще в XV столітті»: Така блуза має бути в гардеробі кожної модниці!

21/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Їх носили ще в XV столітті»: Така блуза має бути в гардеробі кожної модниці!

Є тренди, які настільки гарні, що неможливо про них не написати окремо і не показати їх у всій їх красі. Офіційна назва цього тренду не надто гучна — широкі рукави,передає Корупція.Стар

Якщо чесно, то правильно назвати цей тренд по-іншому — крилоподібні рукави — сукні та блузи з такими рукавами носили ще в XV столітті при Бургундському дворі. При русі руки або найменшого подиху вітру рукави майоріли і колихалися, нагадуючи крила птаха.

Навесні і влітку 2018, рукав не можна вважати лише конструктивною деталлю, що повторює форму руки і захищає її від холоду. Рукав, з яким за історію свого існування експериментували незліченну кількість разів, знову стає декоративним акцентом образу, роблячи його більш виразним і цікавим.

У моді рукави типу буф і дзвін, тюльпан і флатер, конусоподібний, в стилі бароко, єпископський, квакерський, серпанковий і який завгодно ще.

Популярне: "Хтось за кордоном, а хтось…": Як склалася доля переможців і учасників шоу «Х-Фактор».

Довгий широкий рукав на манжеті називається єпископським. Незважаючи на сувору назву, блузки з такими рукавами виглядають жіночно і ефектно.