Новини про зірок
Подобається

«Хтось за кордоном, а хтось…»: Як склалася доля переможців і учасників шоу «Х-Фактор».

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Хтось за кордоном, а хтось…»: Як склалася доля переможців і учасників шоу «Х-Фактор».

Грандіозне українське шоу «Х-Фактор» полюбилося нашому глядачеві не менше, ніж його британська версія, створена в 2004 році відомим англійським продюсером Саймоном Кауеллом, передає Корупція.Стар


Відеоролики з кастингів і прямих ефірів українського «Х-Фактора» набирають мільйони переглядів. Український «Х-Фактор» також дивляться мільйони.  Учасники цього шоу подобаються на стільки, що коли вони зникають з екранів виникає логічне запитання: Куди?

Ми вирішили прослідкувати за долею переможців шоу «Х-Фактор» і поділитися з вами цікавими подробицями з їхнього життя.

Олексій Кузнєцов

Незважаючи на те, що багато хто пророкував перемогу голосистій і драйвовій Марії Рак, переконати глядачів у тому, що він гідний звання кращого співака України вдалося 19-річному хлопцю з атлетичною статурою і академічним вокалом Олексію Кузнецову. Після проекту «Х-Фактор» Олексію надходило багато пропозицій про співпрацю від зарубіжних продюсерів. Цілком ймовірно, що хлопцеві вдасться підкорити світову аудиторію, але зараз Льоша зі своєю дівчиною проживає в Австрії, де навчається академічному вокалу.

Віктор Романченко

Другий сезон пройшов під гучною назвою «Революція». Переможець цього сезону учитель фізкультури, який не по-дитячому мочить рок, явно не вписувався у формат шоу, але саме це, на нашу думку, і стало головною причиною тріумфу Віктора. Історія Віктора Романченко бере початок ще з першого сезону шоу, коли він виграв «Х-Фактор-онлайн» і це стало його путівкою в тренувальний табір. Контраст між тим, який Романченко в життя (скромний і тихий) і тим, що він виробляє на сцені, зачепив глядача.

Після телепроекту Віктору не вдалося побудувати запаморочливу кар'єру,  у нього все ж є чималі досягнення. Так, в 2014 році Романченко подавав заявку на участь в «Євробаченні» і увійшов до двадцятки кращих на національному відборі. Також талановитому артисту пощастило зробити те, про що мріє кожен випускник талант-шоу, — він виступив на одній сцені з легендарною групою Queen і Адамом Ламбертом на концерті, присвяченому Дню Незалежності України.

Олег Кензов

Після «Х-Фактора» у Кензова була відбою від шанувальниць, які навіть створювали петиції, щоб судді переглянули результати глядацького голосування. Варто відзначити, після телешоу Кензов продовжив музичну кар'єру і навіть встиг одружитися, обзавестися дитиною, розлучитися … і одружується вдруге.

Аїда Ніколайчук

Вперше за три сезони переможницею стала жінка. Аїді довелося пройти крізь воду, вогонь і мідні труби, адже вона далеко не відразу потрапила в прямі ефіри. Витончена Аїда Ніколайчук ще під час кастингів на другий сезон запам'яталася суддям своїм унікальним вокалом, проте тоді їй не вистачило трохи впевненості і удачі. Аїда не пройшла далі. У підсумку, відео з кастингу набрало в Інтернеті рекордну кількість переглядом, і керівництву шоу довелося переглянути своє рішення.


Ніколайчук стала переможницею «Х-Фактор-онлайн» і таким чином стала частиною третього сезону телепроекту. Після перемоги артистка почала співпрацювати з Sony Music і вже в кінці травня 2013 року презентувала свій перший сингл. На сьогоднішній день у Аїди є вже кілька кліпів і пісень, вона активно гастролює і бере участь в культурних і соціальних проектах.

«Я випустила свій дебютний альбом. Дуже рада, що нам вдалося це зробити саме в переддень Нового року. Я багато експериментувала, використовуючи різні стилі, музичні напрямки. Це був творчий пошук, експеримент. Хотілося зрозуміти до якої музиці більше душа лежить », — ділиться своїми досягненнями Аїда.

Євген Літвінкович 

Талант цієї неординарної людини і виконавця оцінили тисячі шанувальників. Багато робили ставку саме на перемогу Літвінкович Євген Михайлович. Що ж, «Х-Фактор» став для Жені відправною точкою для досягнення більш глобальної мрії. До цього було шоу «Україна має талант». Після закінчення передачі Євген підписав 5-річний контракт з продюсерським центром каналу СТБ і почав роботу над першим альбомом. Літвінкович Євген Михайлович взяв участь у фінальному відборі на «Євробачення», випустив уже (!) Три альбоми, серед яких «Знаки Зодіаку», дає сольники і активно працює над створенням нових авторських пісень.

Група «Тріода»

Колись три нікому невідомих студента Андрій, Володимир і Олександр об'єдналися в колектив «Тріода» і махнули на «Х-Фактор». Як виявилося, не дарма … Після проекту цих трьох почали впізнавати не тільки в рідному місті, а й по всій країні.


Популярність не запаморочила хлопцям голову, вони багато працювали після шоу, здійснили тур по Україні, 3 місяці гастролювали по Америці, а зараз у них в планах підкорити Польщу.

Дмитро Бабак

Цікаво знати, що на прямі ефіри Дмитро Бабак так само, як Аїда і Віктор Романченко потрапив завдяки «Х-Фактору-онлайн». У шоу Дмитро зарекомендував себе як романтична натура і завоював симпатію багатьох глядачів. Сам Бабак так відгукувався про знаменитого телепроекті ще до того, як виграв: «Думаю, проект допоможе мені знайти мою музичну стезю, напрямок. І дасть можливість показати себе, як музиканта. Ну а якщо виграю, то гроші витрачу на розвиток музичної творчості свого колективу. Запишу музичний альбом і тим самим здійсню свою мрію ». На щастя, Дімі вдалося здійснити раннє задумане.

Костя Бочаров

Мільйон гривень за перше місце в шостому сезоні «Х-фактора» отримав абсолютно неземної Костя Бочаров, якому на той час виповнилося всього 18 років. Бочаров відбувся воістину тернистий путь до сліпучого тріумфу. Він і раніше брав участь в кастингах «Х-фактора», але йому так і не вдавалося пройти навіть до телекастингів.

Почувши своє ім'я, подобечний Ігоря Кондратюка звалився на коліна від щастя. Хлопець зізнається, що зовсім не думав про матеріальний бік виграшу і тому після завершення шоу всі свої сили направив в творче русло. Екстравагантний виконавець зняв кліп і записав кілька авторських пісень. А ще Костя зізнався, що невелику частину грошей витратив на покупку нової одяг. За його словами, він завзятий шмоточник.