Новини про зірок
Подобається

«Ти моя людина»: Віра Брежнєва поділилась рідкісним фото з чоловіком

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ти моя людина»: Віра Брежнєва поділилась рідкісним фото з чоловіком

Віра Брежнєва показала, який подарунок отримала від чоловіка Костянтина Меладзе, і опублікувала рідкісне фото з ним, передає Корупція.Стар

Віра Брежнєва намагається не афішувати своє сімейне життя з продюсером Костянтином Меладзе, тому в її блозі не з'являлося жодного фото з ним. Але так було раніше, адже останнім часом співачка все частіше постить знімки, на яких зображений і її чоловік. Правда, поки такі фотографії Віра погоджується публікувати тільки в Instagram Stories, адже через добу вони пропадають. І все ж, шанувальники раді і такої відвертості і в черговий раз Брежнєва порадувала фанатів ніжним фото з чоловіком в День всіх закоханих.

Так, 14 лютого артистка розмістила знімок, на якому вони з Костянтином позують в білих нарядах на тлі моря. На фото знаменитість написала: «Любов — це …».

Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення
А пізніше Віра показала частину подарунка, який отримала від чоловіка в День святого Валентина. Так, Костянтин підніс коханій повітряні кулі з написом «Ти мій чоловік» — слова з її нової пісні. «Кохайте і будьте коханими взаємно!» — написала Віра.