Новини про зірок
Подобається

«Бориса Апреля більше не існує»: Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Бориса Апреля більше не існує»: Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Справжній фурор на "Голосі країни" викликала дівчина-трансгендер Зіанджа, екс-Борис Апрель. Проникливий вокал дівчини-трансгендера розвернув всі чотири тренерські крісла, а зіркові наставники довго не могли опанувати свої емоції, дізнавшись історію артистки, передає Корупція.Стар

 Зіанджа розповіла про свою участь у проекті і як змінився її голос після зміни статі.
 
— Як ти зважилася взяти участь в "Голосі країни"? Чи не боялася критики?

— Я не боюся критики. Добре чи погане – мені не важливо, що про мене говорять люди. Напевно, тому що за всі роки мовчання я звикла бути собі своїм головним критиком, знайшовши непробивний психологічний панцир. Єдине, що зупиняло мене взяти участь в "Голосі країни" це пильна увага, яка знову на мене обрушиться, я знала це. Я звикла ходити вранці в кондитерську навпаки і створювати нові тексти пісень в ноутбуці за чашкою свіжої кави. Ніяких поглядів, клацань камер телефону і прохань зробити селфі. Але я готова пожертвувати цим заради любові до сцени.



— Тебе зачіпає, коли до тебе звертаються в чоловічому роді?

— Люди поступово перебудовуються, звикають до Зіанджі, я терпляче чекаю завершення цього процесу. Бориса Апреля більше не існує і він ніколи не повернеться. Народилася Зіанджа, жива, дивна, але справжня. Я вважаю себе повноцінною жінкою, і тому звертатися до мене варто відповідно.

— Чому ти обрала саме Потапа? Розкажи про роботу з ним?

— Потап – надзвичайно теплий, добра і чуйна людина. Мене підкупила його захопленість і теплий прийом. Я відчуваю велику підтримку з його боку.

— Кого з учасників вважаєш своїм конкурентом?

— Напевно, це неправильно, але я зовсім не думаю про конкуренцію. Навпаки, у мене навіть є свої любимчики на проекті. Дружба і здоровий азарт мене надихають.

— Розкажи про свій голос? Як він змінився після зміни статі?

— Мій голос дуже змінився за останні роки, але всі чоловічі ноти збереглися, у мене дуже широкий вокальний діапазон, сподіваюся, на проекті я зможу показати свій голос у всій красі.

— Якому репертуару тепер віддаєш перевагу?

— Я не слухаю сучасну музику, закохана в музику 70-х-80-х. Я автор, композитор і продюсер своєї нової музики, вона вас дуже здивує.

— Чим плануєш зайнятися після проекту (в плані творчості)?

— Я не знаю, як моє життя складеться після проекту, але я планую максимально заглибитися в створення нової музики. Я — артист і художник, більше не можу мовчати і ховати свій талант. Також хотілося б реалізувати себе в ролі актриси і ведучої розважального шоу. Мені здається, це буде цікаво.