Новини про зірок
Подобається

«Ось на кого син схожий»: Сєдокова показала свого таємного валентина

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ось на кого син схожий»: Сєдокова показала свого таємного валентина

Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка фактично переїхала жити до Москви і влаштувалася працювати на російський федеральний телеканал СТС, натякнула на нового коханого. Ним виявився російський фотограф Данило Величко, передає Корупція.Стар

Про це свідчать фотографії, опубліковані в Instagram-акаунті артистки.

Судячи з усього, Анна святкувала з Величком День закоханих.

"Як же здорово пізнавати людину й щоразу, все більше і більше приємно дивуватися. Спасибі за вчора, Данило Величко ❤️ І з минулим вас Днем закоханих! Нехай так буде щодня!" — багатозначно підписала співачка спільне фото з Данилом.

Відзначимо, що саме Данило знімався в новому кліпі Сєдокової "На воле".

Можливо, саме після зйомок у пари й почалися романтичні стосунки.

"Данило, я скучила ❤️", — підписала ще один нещодавній кадр Анна.

Популярне: "Після такого стресу вона не могла…": Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

Крім того, артистка почала активно публікувати знімки з букетами троянд, натякаючи на те, що отримує їх від коханого.

"Ще один привід сказати люблю, ще один раз зрозуміти, що краще за тебе немає", — підписала Сєдокова кадр з оберемком квітів.

Відзначимо, що знімок із Величком викликав ажіотаж серед шанувальників Анни. Вони навіть відзначили, що син Сєдокової Гектор — копія зоряного фотографа.

Данило Величко — фотограф, дизайнер, художник, креатор, засновник компанії Pro Production, що спеціалізується на розробці креативних концепцій, продюсування проектів та організації зйомок по всьому світу. Клієнтами Данила є як зірки російського шоу-бізнесу, так і голлівудські знаменитості.

Нагадаємо, що свого часу Сєдокова була одружена з капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем, від якого народила дочку Аліну. У другому шлюбі артистка перебувала з бізнесменом Максимом Чернявським, якому народила дочку Моніку. Потім деякий час зустрічалася з танцюристом Сергієм Гуманом, однак із ним їй не вдалося побудувати тривалих стосунків. У лютому 2017 року Сєдокова оголосила про вагітність і вже в квітні народила сина Гектора. Батьком дитини є бізнесмен Артем Комаров, з яким Анна розлучилася незабаром після пологів.