Новини про зірок
Подобається

«Після такого стресу вона не могла…»: Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Після такого стресу вона не могла…»: Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

Популярне: "Досить симпатичний і привабливий": Тіна Кароль показала свого загадкового шанувальника

Ця артистка завжди дивує нас своїми яскравими образами, новими піснями та концертами. Вона – народна артистка України, талановита співачка та просто чарівна жінка. Наталя Могилевська – прекрасний приклад для жінок та жінка-мрія для  половини чоловіків нашої країни, передає Корупція.Стар

В житті Могилевської було багато пристрасних романів, а ще більше їй приписували. З деякими обранцями вона просто зустрічалась, з деякими —  жила у цивільному шлюбі, і лише одному з них пощастило повести Могилевську під вінець.

Першим і поки що єдиним офіційним чоловіком артистки став бізнесмен – Дмитро Чалий. Весілля пари було пишним, про нього ще довго гуділи у пресі. Все відбулось як у найкращих фільмах: одразу після святкування молодята полетіли в Париж, де Дмитро організував для коханої романтичний сніданок на самій Ейфелевій вежі. У столиці закоханих новоспечене подружжя і провело свій медовий місяць. 

Здавалося, життя співачки вже влаштоване: улюблена робота, коханий чоловік, затишний дім… Не вистачало лише одного – дітей. І Наталя, і Дмитро хотіли мати малюків, про що неодноразово зізнавались в інтерв’ю, та на заваді стала політична ситуація в країні. Це був буремний 2004 – Помаранчева революція, і Могилевська, як людина публічна, просто не могла опинитися поза тими подіями. 

Так сталось, що артистка була прихильницею Януковича і зазнала багато критики зі сторони суспільства та ЗМІ. Після такого стресу вона просто не змогла завагітніти.

Дмитро був справжньою опорою та захисником для своєї дружини. Одного разу він навіть влаштував бійку із солістом популярного гурту ТНМК – Олегом Михайлютою. Співак тоді зовсім не зрозумів такої агресивної поведінки Чалого, та потім виявилось, що Дмитро неправильно потрактував  вислів Фагота у сторону Могилевської – сприйняв його як образу. 

На жаль, щастя подружжя не тривало довго – буквально за декілька тижнів до першої річниці шлюбу пара розійшлась. Гучних скандалів та жахливих сварок не було, вони закінчили стосунки мирно. 

Причиною розлучення співачка назвала різні інтереси та погляди. Зокрема, розповіла про ситуацію із домашнім улюбленцем: чоловік хотів породистого собаку, а Наталя на нього не погоджувалась. Між ними збереглись теплі, дружні стосунки.

Зараз 42-річна співачка незаміжня, але у частих інтерв’ю натякає, що її  серце — зайняте. Можливо, уже найближчим часом Наталя потішить своїх прихильників звісткою про нове кохання чи навіть весілля.