Новини про зірок
Подобається

Менеджер і «товстий гаманець»? Хто ж вона, таємнича і спокуслива блондинка гурту Dzidzio

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Менеджер і «товстий гаманець»? Хто ж вона, таємнича і спокуслива блондинка гурту Dzidzio

Гурт DZIDZIO зараз знаходиться на піку популярності. Кожна їхня нова пісня – одразу ж стає хітом, передає Корупція.Стар

Їхні пісні співають дорослі й діти, в чому ж секрет? Хлопці зізнаються, що все це завдяки незмінній музі гурту!

Хто ж ця загадкова жінка?

Ми вас здивуємо, але ви точно цю жінку бачили не раз. Вона знімалась у всіх кліпах DZIDZIO, щоправда, в деяких образах впізнати її просто неможливо. Муза гурту має дуже символічне ім’я – Надія, і саме вона допомагає їм впевнено рухатись вперед. Окрім того, що Надя зірка кліпів гурту, вона ще і їхній менеджер.

Муза-менеджер — довгонога білявка, котра своєю красою привертає до гурту ще більше уваги. Фронтмен DZIDZIO, Михайло Хома, неодноразово розповідав у інтерв’ю, що Надія – їхня найулюбленіша жінка.

ЇЇ сміливо можна назвати «таємничою», адже інформації про неї майже немає. Все, що відомо  шанувальникам гурту – це ім’я і те, що раніше дівчина проживала у Донецьку. Ні її прізвища, чи імені її чоловіка – вона не називає. Навіть у шапці її персонального блогу в Іnstagram не вказано особистих даних, лише нік – dzidziomuse.

Та зі світлин Надіїного профілю про неї можна сказати багато. Дуже помітно, що живе дівчина не бідно: шикарні наряди від всесвітньо відомих брендів, відпустки у найкрасивіших місцях Землі, дороге авто. До речі, в одному з інтерв'ю, Михайло назвав Надію "товстим гаманцем" гурту.

Популярне: "Ну просто зовсім не схожі": Як виглядає і чим займається доросла донька Олександра Пономарьова

Свій День народження Надя святкує 1 липня, та скільки їй років – теж загадка.Минулого року, напередодні свята, білявка закликала усіх, хто хоче їй щось подарувати – зробити цей подарунок для дітей-сиріт із «Смарагдового міста». Більшість її друзів та підписників так і зробили – потішили одразу 14 самотніх дітлахів.                                

У профілі Надії часто з’являються фотографії з маленьким хлопчиком. Прихильники дівчини думають, що це її син, але насправді він її племінник. У вересні минулого року Надя стала мамою, однак ні стать, ні ім’я дитини досі не відомі.