Новини про зірок
Подобається

«Ну просто зовсім не схожі»: Як виглядає і чим займається доросла донька Олександра Пономарьова

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ну просто зовсім не схожі»: Як виглядає і чим займається доросла донька Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов – частий герой світських хронік, адже він людина публічна і подробиці його життя цікавлять прихильників. Окрім того, що він співак і композитор – він ще й батько, передає Корупція.Стар

В Олександра троє дітей:  двоє доньок – Зоя і Євгенія від шлюбу з Оленою Мозговою та малий Сашко від союзу з Вікторією Мартинюк. Про життя молодшого сина співака відомо багато – Олександр часто ділиться світлинами зі «своєю маленькою копією» і розповідає про їх спільні подорожі. 

Про Євгенію новин значно менше, вона уже доросла – активно займається кар’єрою. Цікаво якою? Ось, що нам вдалось дізнатися.

Безумовно, в онучки знаменитого композитора та доньки популярного співака просто не може не бути схильності до музики – Женя має прекрасний слух і дуже гарний голос. З дитинства вона займалась вокалом, годинами репетирувала у батьковій студії — планувала стати співачкою і навіть записала дебютну пісню. Однак, з часом, дівчинка зрозуміла, що в українському шоу-бізнесі їй буде важко, бо ж до доньки відомого співака буде значно більше вимог, ніж до будь-якої іншої артистки. Саме страх зазнати критики змусив Євгенію відмовитися від мрії дитинства.

Наступне, у чому спробувала себе юна красуня – кулінарія. Дівчина передивилась безліч кулінарних шоу і всерйоз захопилась цим ремеслом, навіть влаштувалась працювати у ресторан. Там вона займалася закусками, але темп роботи не влаштовував її — 12 годин на ногах дуже виснажували, тож вона звільнилась. Каже, що любить готувати, однак робота кухаря надзвичайно важка і кропітка, до того ж – малооплачувана, якщо ти не геній, звісно. 

Після цього Євгенія вирішила спробувати себе у журналістиці. Зараз вона працює на одному з провідних українських телеканалів – ICTV, у штаті програми «Ранок у великому місті». Ця робота дуже подобається юній Жені, тож, найближчим часом вона навіть планує податися навчатися на факультеті журналістики, щоправда – на «заочку», бо ж робота чекати не буде.

 

Популярне: "Після такого стресу вона не могла…": Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

На всі запитання про «блат» — посміхається. Каже, що батькове прізвище абсолютно не допомагає їй, а навіть навпаки – від неї чекають більшого.

Про особисте життя Женя не розповідає, але ж очевидно, що у такої красуні точно хтось є.