Новини про зірок
Подобається

«Гарячий український парубок з африканськими коренями»: Як живе і чим займається співак і телеведучий Мирослав Кувалдін

12/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Гарячий український парубок з африканськими коренями»: Як живе і чим займається співак і телеведучий Мирослав Кувалдін

Світський лев зі симпатичними дредами, просто файний козак, в минулому зірка «Території А» і учасник культової групи "The Вйо" — Кувалдін Мирослав Джонович .Народився майбутній співак у Дніпродзержинську, у найхолодніший день 19 січня 1975 року, передає Корупція.Стар


Не дивлячись на Водохресні морози, хлопець вийшов явно гарячий. У 1979-му році переїжджає в маленьке містечко Кобиляки, недалеко від Полтави.Саме там він пізнав перший секс, тютюн, рок-н-рол і пристрасть до пісенного віршування. Там же вивчив українську мову, що допомогло хлопцю працювати телеведучим на М1.

Коріння Кувалдіна йде кудись в Мединь, Калузької області. Ну а з приводу по батькові — це в Нігерію, до діда (якщо вірити легенді, він блакитної африканської крові). Батько Мирослава Джон Васамі Окоро живе на острові Фіджі, але хлопець вирішив побудувати кар'єру тут в Україні.

Свого часу навчався на природничому факультеті Полтавського медінституту. Потім вступив до Харківського університету культури на режисера, згодом перевівся в київський (куратор Василь Вовкун). Зрештою, вступив до Інституту практичної психології.

До початку кар'єри телеведучого співав, писав музику і вірші. У 1991 році створив свою групу «The ВЙО». У 1995 році група стала лауреатом фестивалю «Червона рута».

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Дружина Мирослава Кувалдіна талановитий дизайнер з чарівним ім'ям Лілія. У минулому дівчина була  бек вокалісткою групи «Брати Гадюкіни». Подружжя виховує двох діток, з не менш екзотичними іменами ніж у тата — Корній і Булат. Діти Мирослава ходять в музичну школу. А дружина Ліля і малює, і співає. Вони ідеальна сім'я, так стверджує сам Мирослав: 

"  Нам пощастило, не доводиться бути на людях одними, а вдома іншими. Нам абсолютно легко, дивимось в один бік."

Кувалдін давно уже не працює телеведучим, а всю свою увагу приділяє музиці і колективу.

І ось неещодавно гурт "The Вйо" взяв участь у національному відборі на Євробачення-2018. Правда Мирославу і його хлопцям не пощастило пройти перший пвіфінал. Ця невдача викликала у Кувалдіна низку емоцій, котрі він не зумів стримати і навіть опинився у центрі скандалу.