Новини про зірок
Подобається

«Вона грає у його фільмах лише другорядні ролі»: Тільки погляньте на чоловіка актриси Світлани Зельмет. А ви його знаєте!

08/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона грає у його фільмах лише другорядні ролі»: Тільки погляньте на чоловіка актриси Світлани Зельмет. А ви його знаєте!

Ви неодноразово бачили її в українських серіалах. Світлана Зельбет — російська актриса, яка полюбилась українському глядачеві. 

Ми її бачили на екранах у різноманітних ролях, вона непогано справляється як з позитивними, так і з негативними персонажами. Проте мало глядачів знають про життя актриси поза фільмами. Отже, яка вона, Світлана Зельбет у реальному житті.

Популярне: «Взагалі повинен радіти, що…»: Стала відома приголомшлива правда про стосунки Стелли і Дмитра Черкасова

Народилась талановита актриса у Москві наприкінці 80-х. З дитинства займалася танцями, і навіть була учасницею популярного на той час ансамблю "Буратіно". Проте пізніше їй довелось покинути танці.

Після вона потрапила у Музичний театр юного актора, де з ними займались найкращі викладачі і зрозуміла, що саме акторська майстерність — це її покликання.

У юнацькому віці працювала ведучою на телебаченні — вела програму «А, ну-ка, дівчата!» І музичну передачу «440 герц».

Після поступила в театральний вуз, який закінчила відмінницею.

У кіно дебютувала в 2006 році — її запросили зіграти епізодичну роль в заключній серії серіалу «Принцеса Цирку».

Першу популярність здобула після ролі Анжели Басової в серіалі Обручка 2008 року. 

Як говорила сама Світлана: "З роллю мені пощастило! Яскрава, навіжена героїня. Може бути і жорсткою, і черствою. Всі мене вважають героїнею з характером. Ніхто трагедію грати не дає".

А після почалис зйомки в різноманітних серіалах. Правда їй завжди дістаються другорядні ролі, свою головну вона поки не зіграла. 

Що стосується особистого життя, то у Світлани воно склалось. Ось уже декілька років вона щаслива, заміжня жінка. Чоловік Світлани — відомий режисер Дмитро Гольдман. Вони познайомились на роботі — Зельмет знімалась в одному з його проектів. 

Цікаво те, що Світлана зіграла не одну роль у фільмах свого чоловіка, проте лише другорядну. Напевно головну ще не заслужила?

Деталі свого особистого життя Світлана і Дмитро не розголошують і продовжують займатись своїми кар'єрами.