Новини про зірок
Подобається

«Взагалі повинен радіти, що…»: Стала відома приголомшлива правда про стосунки Стелли і Дмитра Черкасова

08/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Взагалі повинен радіти, що…»: Стала відома приголомшлива правда про стосунки Стелли і Дмитра Черкасова

У 7 сезоні шоу "Холостяк" більшість глядачів були впевнені, що переможницею стане Стелла, адже симпатії були на її боці, як доказ — в Інстаграмі у Стелли підписників було вдвічі більше.

Після проекту Стелла отримала не лише шанувальників, а й пропозиції роботи — в Інстаграмі вона активно розміщує різноманітну рекламу і непогано на цьому заробляє. Також вона працює моделлю і відвідує різноманітні світські заходи.

Популярне: Дівчинка-перчинка! Настя Каменських приголомшила шанувальників відвертими фото в білизні

А раніше ж сама Стелла розповідала, що вона без роботи і її утримує батько, а  вона ще навчається. Після проекту "Холостяк" Стелла почала заробляти непогані гроші і тепер уже вона допомагає батькам.

На зйомках постшоу проекту стало відомо про розставання Ліди і Діми, і всім було цікаво чи не відновив він стосунки зі Стеллою. Глядачі завмерли біля телеекранів і яке було їхнє розчарування, коли вони дізнались, що Діма і Стелла вирішили залишитись просто друзями.

Цікавим є той факт, що на момент зйомок у Стелли уже був новий хлопець і вона про це сказала, проте канал "СТБ" вирізав ці слова з ефіру. І у шанувальників ще жевріла надія на возз'єднання їхніх улюбленців.

Стелла і Діма часто спілкувались в Мережі, частіше переписувались і домовились не перетинатись у публічних місцях.

Після того як Черкасов відмовився прийти до неї на день народження, Стелла вирішила розірвати з ним будь-які відносини і вони зовсім перестали спілкуватись.

А в одному з інтерв'ю вона заявила, що Діма взагалі повинен радіти, що вона прийшла на проект і йому пощастило з нею познайомитись.

Проте, Черкасов точно не засмутився, адже в ЗМІ ходять чутки, що найближчим часом у нього весілля.

А що стосується стосунків Стелли, які у неї зав'язались після проекту то вони не склались. Вона розлучилась зі своїм хлопцем і зараз про нових і шанувальників нічого не відомо.

Надіємось їй вдасться побудувати успішну кар'єру і знайти своє кохання. А уже найближчим часом для шанувальників шоу "Холостяк" розпочинається нова історія. Уже зовсім скоро стартує новий сезон шоу з новим героєм.

 

 

 

Ну есть у меня щечки, и что??

Публикация от Стелла Шаповалова (@stella_shapovalova)