Новини про зірок
Подобається

«Моя дружина взяла краще від Яринки»: Невідомі факти про особисте життя Юрія Ткача

19/01/2018     Автор: Яна Романська
«Моя дружина взяла краще від Яринки»: Невідомі факти про особисте життя Юрія Ткача

Юрій Ткач — фронтмен команди КВН «Дніпро», учасник проекту «Ліга Сміху», володіє кубком Президента України «КВН-2012», актор таких проектів як «Одного разу під Полтавою» і «Країна У» телеканалу «ТЕТ». Полюбився Юрчик українцям саме завдяки смішним проектам.

Кавеенщиком хотів та мріяв стати ще зі школи, для цього пробував вступити до Дніпропетровського інституту інженерів транспорту (ДІІТ), в якому була команда КВН «Залізні шляховики», але вступити не вдалося. Так майбутній актор став металургом поступивши в Металургійну академію. В академії Юрій Ткач організував свою команду КВН разом з друзями, яка дуже скоро стала відомою в Дніпропетровську.

Популярне: Одна з найтаємничіших актрис сучасності: стала відома приголомшуюча інформація про Ольгу Гришину та її чоловіка

Також, брав участь і вів безліч заходів таких, як весілля, корпоративні заходи, ювілеї, професійні свята та багато-багато інших. Вибравши собі на свято ведучого Юрія Ткача, ви не прогадаєте, а ваші гості отримають масу задоволення, заряду позитивом, радісних емоцій і будуть пам'ятати цей день ще дуже довгий час.

Юрій Ткач і його участь в проекті «Танці з зірками»

На проект «Танці з зірками» потрапив після отримання виклику # танціззіркаміchallenge від Ольги Полякової.

Партнеркою Юрія на паркеті була Ілона Гвоздьова. Учасниця проектів «Танцюють всі! -2» (2008), «Танці з зірками» (2011), «Танцюють всі! Повернення героїв »(2012)

Танцювальна пара стала улюбленцями публіки після того як станцювали запальний хіп-хоп під пісню групи «Гриби». Саме це принесло парі звання «любимчиків публіки». Ілона як хореограф чітко прорахувала, що габаритні форми її партнера — відомого українського актора — і пластика його тіла підкорять журі проекту «Танці з зірками» ( «1 + 1»). Ніхто із суддів не зміг стримати усмішки побачивши старань зірки проектів «Країна У» і «Одного разу під Полтавою». І тільки чотирирічна Ліза — дочка Юрія, яка була присутня серед глядачів в залі, — розплакалася. Їй дуже хотілося стояти поруч з татом на паркеті, міцно тримати його за руку, а потім разом поїхати додому.

Юрій серйозно підійшов до проекту і за його словами тренувався цілий день, без вихідних. Учасники проекту для кожного проекту готували незвичайні номери.

Заради проекту він навіть відмовився від мучного, солодкого, алкоголю, дотримувався режиму не їсти після тренування і до кінця проекту розраховував  значно схуднути. Юрій зізнався, що схуднення почав ще рік тому, найбільша втрата ваги почалася під час підготовки до прямих ефірів. Актор зізнався що за рік втратив 18 кг, а за місяць в проекті ще 7 кг.

У гучному українському проекті «Танці з зірками» проявив себе як блискучий актор і танцюрист, а також зумів завоювати любов публіки. Проте, Юрій все ж покинув проект, вибувши перед фіналом.

Актор разом зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьової доклали максимум зусиль, щоб показати всім телеглядачам, що танцями може займатися абсолютно будь-яка людина незалежно від статі, віку або індексу маси тіла.

Підтримували, всіляко допомагали і вболівали за свою кохану людину його головні шанувальники — дружина Вікторія і маленька дочка Ліза.

У родині актора панує мир і взаєморозуміння. Під час спілкування з журналістами Ткач відверто зізнався, що в їх відносинах з дружиною немає місця ревнощів і образ. Вікторія з розумінням ставилася до його багатогодинним тренуванням з Ілоною Гвоздьової і постійною відсутністю вдома, і не ревнує до партнерки. В одному із інтерв’ю Ткач заявив: «Моя дружина взяла краще від Яринки».  Більш того, вони підтримують дружні стосунки і дружать сім'ями!

Участь у проекті «Голос країни-8»

Незабаром відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни", зоряними тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, ведучими — Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Одним з учасників "сліпих прослуховувань" нового сезону став відомий гуморист, актор і фіналіст проекту "Танці з зірками" Юрій Ткач. Артист здивував своїм вокальним талантом користувачів соціальних мереж, коли разом з Сергієм Бабкіним виконав жартівливу версію пісні "Солдат" за лаштунками "Танців із зірками", а також саундтрек серіалу "Слуга народу" "Я люблю свою країну". Тепер Юрій вирішив розгорнути крісла зіркових тренерів "Голосу країни -8".

"Через те, що я учасник КВК, завжди трохи танцював і співав. У дитинстві навіть брав мамин лак і співав перед дзеркалом, тому мій шлях на" Голос країни "почався дуже давно. А на проект прийшов тому, що дуже сильно скучив по Бабкіну, — жартує Юрій Ткач. — Якщо серйозно, я хочу своїм прикладом показати, що все в житті можливо, потрібно тільки багато працювати і вірити в свої мрії ".

Підтримувала Юрія Ткача під час виступу на «сліпих прослуховуваннях» його сім'я — дружина Вікторія і донечка Ліза. Чи зміг відомий гуморист і танцюрист підкорити серця Тіни Кароль, Потапа, Сергія Бабкіна і Джамали, глядачі побачать вже з 28 січня в новому сезоні «Голосу країни» на «1 + 1».