Новини про зірок
Подобається

Одна з найтаємничіших актрис сучасності: стала відома приголомшуюча інформація про Ольгу Гришину та її чоловіка

19/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Одна з найтаємничіших актрис сучасності: стала відома приголомшуюча інформація про Ольгу Гришину та її чоловіка

Ольга Гришина вперше розповіла про свого чоловіка, актриса взагалі не любить публічності її особистого життя, тому її інтерв'ю стало справжньою сенсація. Також актриса розповіла, що деякі речі під час зйомок серіалу "Центральна лікарня" її відверто лякали, передає Корупція.Стар

Популярне: «Наслідки святкових застіль»: Аліна Завальська опублікувала нове фото

Про чоловіка зірки канала 1+1 відомо зовсім небагато, Ольга лише розповіла, що він працює режисером і артистом і є справжньою творчою особистістю. А от дізнатися його ім'я так і не вдалося!

 В Ольги є донечка, якій уже виповнилося п'ять років і батьки виховують її у повній гармонії. А от те, що донька жодного разу так і не бачила маму на екрані є абсолютно зрозумілим в родині, адже подружжя проти перегляду телевізора, хоча дівчинка й знає, що її батьки актори. Ольга Гришина розповіла, що декілька разів брала доньку на знімальний майданчик, але в дівчинки ще жодного разу не з'являлося бажання повторити шлях батьків.

Ольга не зареєстрована в жодній із соціальних мереж і коли її впізнають фанати на вулиці, то просто не знає як себе поводити, її така увага трохи бентежить. Актриса зовсім не знає що таке зіркова хвороба, тому з легкістю їздить на громадському транспорті, а також гуляє в парках Києва.

Ольга Гришина з легкістю зіграла роль лікаря і почувалася в білому халаті абсолютно комфортно, оскільки мама актриси медик і досить часто брала доньку із собою на чергування в лікарню, де вона навіть декілька разів була присутньою під час проведення операцій. І взагалі Ольга ледь не змалечку вміла робити уколи, а в чотирнадцять років вже мала запис в трудовій книжці — "Санітарка". 

А от під час зйомок серіалу "Центральна лікарня" Ользі потрібно було зробити непрямий масаж серця пацієнтці, все відбувалося під прискіпливим наглядом професійного медика, щоб актриса не допускала помилок, ця сцена виявилася найскладнішою для актриси.

Також Ольга розповіла, що з п'яти років серйозно займалася танцями  і виступала на різних заходах, тому про страх сцени вона не знала змалечку.