Новини про зірок
Подобається

«Для мене немає іншої крім Оксани Марченко…»: Кондратюк зробив неочікувану заяву

16/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Для мене немає іншої крім Оксани Марченко…»: Кондратюк зробив неочікувану заяву

Не тільки український телеглядач, але і представники шоу-бізнесу сходяться на думці: в історії найвідомішого вокального шоу країни "Х-Фактор" Оксана Марченко – найкраща ведуча, яку люблять мільйони телеглядачів, передає Корупція.Стар

Популярне: «Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

"Я шість сезонів відпрацював з Оксаною Марченко як ведучою. Для мене в цьому шоу дійсно немає іншої ведучої, крім Оксани Марченко", – заявив відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк.

За роки роботи на телебаченні Оксана Марченко неодноразово ставала переможницею всеукраїнських рейтингів і конкурсів глядацьких симпатій

У більшості телеглядачів "Х-Фактор" асоціюється саме з Оксаною Марченко. Після її виходу з проекту багато хто перестав стежити за новими випусками цього вокального шоу, який мав колосальні рейтинги.

За роки роботи на телебаченні Оксана Марченко неодноразово ставала переможницею всеукраїнських рейтингів і конкурсів глядацьких симпатій.

Так, за результатами голосування, яке проводить інтернет-видання "Новини України — From-UA", на січень 2018 року 78% користувачів назвали дружину українського політика і громадського діяча Віктора Медведчука Оксану Марченко переможницею рейтингу "Найефектніші дружини впливових чоловіків".