Зірка тижня
Подобається

«Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

15/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

 

Популярне: Тіна Кароль у спокусливому латексному платті повторила образ Бели Хадід

Цього актора з "Кварталу 95" важко не помітити на сцені з-поміж інших коміків, передає Корупція.Стар

Юзік — Сценічне ім'я головного товстуна "Кварталу 95". Справжнє ім'я, Юрій Корявченков. Не так давно в ЗМІ, з'явилась інформація про те, що Юрій буде учасником наступного сезону шоу "Зважені та щасливі", неодноразово і сам комедіант розповідав про різноманітні дієти та спортивні вправи, які допомогають актору скинути декілька лишніх кілограм, адже вага

Юрій — моментами є головним акцентом у жартах його зіркових колег по сцені.

Знову ж таки на відміну від своїх колег, Юзік більш дружелюбний у своїх інтерв'ю в яких йдеться про сім'ю. Артист неодноразово розповідав і про красуню дружину з якою вже 15 років і про своїх  трьох дітей.

Артист розповідає, що з дружиною було відразу не легко, вони навіть розлучались, а потім знову одружувались і це все відбулось протягом року.

Після появи першої дитини, Юрій став зразковим сім'янином, а клуби як він сам зазначав змінились прогулянками та памперсами, а вся подальша робота була спрямована для забезпечення хорошо життя для дітей.

І поки чоловік заробляє гроші, жінка займається вихованням дітей та всім організаторським процесом, в цьому допомагають і батьки.

 

Діти Корявченкова вчаться разом з донькою Кошового, адже зі слів самого актора, дружба — це головне що може в бути в житті, а в Кварталі взагалі розповсюджене кумовство. Юрій хрестив дитину Кошового, а дружина Кошового хрестила доньку Юрка, а чоловік Кравець —  середню. Та й між іншими членами Кварталу так прийнято, адже всі вони велика сім'я — де Юрій, велике серце колективу.