Новини про зірок
Подобається

«Якщо талантом не блищать, тоді…»: Відомий сексолог розповіла про спокусливі фото Кароль

12/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Якщо талантом не блищать, тоді…»: Відомий сексолог розповіла про спокусливі фото Кароль

Вирішила не пасти задніх і Народна артистка України Тіна Кароль у гонці за спокусливістю, передає Корупція.Стар

Популярне: «Те, що Олег не допомагає рідним…»: Продюсер Винника передумав судитись, дізнайтесь подробиці

 Відразу після своїх  зіркових колег вона також опублікувала свою фотографію у спокусливій, відвертій сукні. Щоб хоч якось пояснити причину появи знімка, вона подала це як анонс нового сезону шоу «Голос країни 8».

До речі, і на фото Кароль шанувальники також особливу увагу звернули на груди. Більшість захоплених коментарів стосувалося саме цієї частини тіла співачки

Навіщо все це?

Знай.ua вирішив дізнатися у сексолога Світлани Турло, з чим же пов'язана така велика любов вітчизняних зірок до оголення і виставлення цього на загальний огляд.

«Еротика, сексуальність — базові інстинкти, які присутні в масах у кожної людини, на несвідомому рівні, — розповіла нам вона. — Звертаючись до цієї частини людини — відгук буде набагато більший, ніж звертатися до витончених і рідкісних якостей: наприклад, до моральності або співчуття».

Також Світлана додала, що подібними фотографіями нерідко хочуть відвернути увагу від чогось.

«Багатьох зірок люблять за талант. У такому випадку немає особливої ​​потреби в еротичних фотографіях. Якщо талантом не блищать, тоді в хід йдуть еротичні інструменти», — впевнена сексолог..