Новини про зірок
Подобається

«Те, що Олег не допомагає рідним…»: Продюсер Винника передумав судитись, дізнайтесь подробиці

12/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Те, що Олег не допомагає рідним…»: Продюсер Винника передумав судитись, дізнайтесь подробиці

Про це заявив його продюсер Олександр Горбенко, передає Корупція.Стар

Популярне: «І без нього…»: Канал 1+1 вперше прокоментував гучний скандал з Олегом Винником

Сюжет ТСН, в якому розкрили особисте життя Олега Винника, показали його село, сестру, перше кохання і назвали ім'я дружини, а також звинуватили артиста в тому, що він не допомагає своїй родині і рідко відвідує маму, викликав великий резонанс. Шанувальниці обурюються, сам співак обурений і ще вчора загрожував каналу судовим розглядом.

Але менше ніж за добу Горбенко різко змінив свою думку, приїхав зі "мировою" на 1 + 1 і особисто розповів правду про сім'ю Олега Винника.

— Те, що Олег не допомагає рідним, — це абсолютна неправда! — заявив Олександр Горбенко. — Вони забезпечено живуть в рамках того соціуму, в якому знаходяться. Якщо Олег вважатиме за потрібне, сам про це може розповісти. Але для нього це закрита тема.

Також Олександр Горбенко спростував версію журналістів про героїню пісні «Ніно» — сільській продавщиці. Каже, ця композиція присвячена його нинішній подрузі А ось про те, чи одружений Винник, його продюсер так і не розповів.

Нагадаємо, як раніше повідомлялось Олег Винник був обурений показаним на 1 + 1 сюжетом, розкриває таємниці його особистого життя. Співак заявив про припинення будь-якого співробітництва з каналом і можливе звернення до суду. У відповідь канал 1 + 1 виступив з офіційним коментарем ситуації.