Новини про зірок
Подобається

«Сподівався, що зможе повернутися до роботи і…»: Помер музикант, який впав на сцені й пошкодив шию і спину

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«Сподівався, що зможе повернутися до роботи і…»: Помер музикант, який впав на сцені й пошкодив шию і спину

Трагічна новина з'явилася на сторінці виконавця в Facebook 13 грудня, передає Корупція.Стар

Популярне: «Місто яке дозволяє насолоджуватись життям»: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали чарівні фото з відпочинку

 "З великим сумом ми оголошуємо про смерть Пета Дініз, вокаліста і автора пісень впливової рок-групи Нью-Джерсі … Пет сподівався, що зможе повернутися до роботи і побачити його численних друзів і шанувальників. Будь ласка, пам'ятайте його і моліться про нього", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що за кілька днів до смерті він впав і серйозно постраждав — музикант пошкодив шию і спину.

9 грудня Дініз розповів в Facebook, що відновлюється від травм вдома, отримуючи необхідну медичну допомогу.

Пет Дініз заснував групу The Smithereens в 1980 році в Нью-Джерсі. Він виступав автором пісень, вокалістом і гітаристом. Колектив записав 11 студійних альбомів. Музика рок-колективу вплинула, зокрема, на творчість легендарної гранж-групи Nirvana.

Нагадаємо, 6 грудня під Франції помер рок-музикант Джонні Холідей. Співакові було 74 роки. Причиною смерті став рак легенів. Його поховали на острові Сен-Бартельмі. Катафалк з біло-кремовим труною артиста провезли по Єлисейських полях, де зібралися десятки тисяч фанатів французького музиканта. За труною йшли сотні байкерів в пам'ять про захоплення співака мотоциклами та швидкісними автомобілями.