Новини про зірок
Подобається

«Місто яке дозволяє насолоджуватись життям»: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали чарівні фото з відпочинку

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«Місто яке дозволяє насолоджуватись життям»: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали чарівні фото з відпочинку

Відома пара українського балету почали свій нідерландський тур спектаклем "Лускунчик" в Амстердамі, передає Корупція.Стар.

Перший виступ танцівників пройшов на ура. Публіка залишилась задоволеною, а Катерина і Олександр отримали нагоду провести трохи часу в атмосферному Амстердамі.


Як зізналася зіркова пара, вони були в захваті від доглянутих середньовічних церков і казкових фасадів житлових будинків. Також подружжя помітило кілька цікавих особливостей серед місцевого населення. Наприклад те, що вони не користуються занавісками на вікнах, а основним видом транспорту є велосипед.

Кухар і Стоянов також відвідали галерею, насолодилися роботами знаменитого Вінсента ван Гога.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Чоловік прими-балерини Олександр Стоянов не оминув нагоди розважитись на риболовлі:

Амстердам — ​​місто, який дозволяє насолодитися життям. Починаючи від гастрономічних надмірностей, закінчуючи шикарними можливостями для розваг. Ми встигли не тільки станцювати виставу, а й побувати в музеї Ван Гога і порибалити. Риболовля — це моя пристрасть, а в Голландії — це найпопулярніша розвага. Тут зовсім не проблема взяти на прокат вудки і провести пару годин на природі. Правда, задоволення для іноземців це не безкоштовне. Крім вудок потрібно буде отримати ліцензію і зловити можна обмежена кількість риби. І все ж враження того варті.