Новини про зірок
Подобається

«Не вимірюй любов в умовних одиницях…»: Потап емоційно пояснив справжню причину розпаду дуету

10/12/2017     Автор: Яна Романська
«Не вимірюй любов в умовних одиницях…»: Потап емоційно пояснив справжню причину розпаду дуету

Відомий український співак Потап розповів, що їхній дует з Настею Каменських розпався через їх відносини в реальному житті, а точніше як артист відзначив «не вимірюй любов в умовних одиницях», передає Корупція.Стар

Популярне: “Такого за мої 20 років на сцeні ще не було”: Скандал на “M1 Musіc Awards 2017” з Могилевською

«Потап і Настя це не тільки« Чумачечая Весна »і« Стиль Собачки »це« Надійся »« Ей Бро » «Папа вам не Мама» ми зупинили дует в момент, коли у нас був наполовину написаний Новий альбом і вже повірте мені, в ньому був хіт на хіті, особливо круто звучить пісня «Тримай» на українській мові написана разом з Настею, ми зупинили дует в момент супергонорарів і суперпопулярності і затребуваності, про такий успіх інші артисти і мріяти не можуть … навіщо? Чому? Так просто «не вимірюється любов в умовних одиницях» ось і все! Ми зупинили дует, але зберегли Легенду! Потап і Настя — Назавжди! », — написав музикант.

Нагадаємо, 24 жовтня виконавці Потап і Настя Каменських взяли паузу в спільній кар'єрі.

 Відеозвернення вони оприлюднили на каналі гурту на YouTube.

"Привіт! Це ми, Льоша і Каменських. Ми вирішили наш дует поставити на паузу. Усі 11 років ми дарували вам гарний настрій та багато працювали", – звернулася Каменських до шанувальників.

"Ми випустили п'ять номерних альбомів, у кожному мінімум по 15 треків, а в деяких і 20, один двоплитний альбом "Щит и мяч". Записали life-альбом до десятиріччя "Потапа і Насті", і все це можна знайти в YouTube, як і наші 29 кліпів, які ми зняли протягом цих 11,5 років. Ми вам залишили величезну спадщину!" – конкретизував Потап.

"Ми і самі не знаємо, скільки триватиме наша пауза", – заявила Каменських на завершення промови.

Учасники гурту подякували один одному за пройдені роки разом.

Також українські артисти розповіли Обозревателю чому, на їхню думку, Потап і Настя взяли паузу.

“Колектив застарів і пора щось змінювати. Потап і Настя вичерпали всі ідеї, все вже можна було передбачити, яка буде пісня і так далі. Треба щось міняти і цей крок дуже правильний. До того ж, я давно казав, що Настя – дуже талановита дівчинка з хорошими вокальними даними, дуже хороша зовні. Їй давно варто було дати заспівати щось сольно і робити сольну кар’єру. Вони спізнилися мінімум на років п’ять, на мій погляд “, – сказав продюсер Володимир Бебешко.

“Насправді нічого дивного немає, бо у Потапа є кілька інших проектів, в яких він себе з успіхом реалізовує і як автор пісень, і як людина, що діє на сцені. Другий момент – у будь-якого виконавця є “пік модності”. Потап і Настя вже давно його пройшли. Потапу зараз куди вигідніше розкручувати ті ж Mozgi , а для Насті куди вигідніше сольна кар’єра, тому що через зняті в Кремлі штани Потапа будуть згадувати завжди.

Адже вона штани не знімала. Потап і Настя – бренд вже скомпрометований і застарілий. Не варто забувати, що у Потапа ще є співачка Michelle Andrade, яку він розкручує. Тому він так і вчинив “, – висловився продюсер Олександр Ягольник.

“Ну чому ж, проект не заїжджений і цілком прибутковий. Вони просто шукають нові форми і це здорово. Розвиваємося. Настя – гідна співачка, у неї прекрасний голос, хороший тембр, дані. Потап – окремий репер, хороший продюсер, багатогранний хлопець. Це пошуки і це добре. Чув про роман, так. І про вагітність, але нічого сказати не можу. Свічку не тримав “, – прокоментував Павло Зібров.

“Я знаю, що у Потапа є ще інші проекти. Можливо, він збирається продюсувати щось нове, вкластися в щось ще. Настя також, наскільки я знаю, мріяла стати сольною співачкою і співати окремо від групи. Ну, хто знає, може, і правда вагітна і просто хоче вже відпочити. Хоча діти не заважають “, – сказала Тоня Матвієнко.

 

Огромное спасибо M1 @m1_ukraine за почетную награду «За Внесок в Національну Індустрію» это очень точная и правильная премия для дуэта Потап и Настя ! @kamenskux Настуся расплакалась вчера так трогательно! В отличие от многих наших «заслуженных» артистов , мы за 11 лет вложили труд,душу и сердце в современный украинский шоу-биз, этот дуэт дал толчок всем группам и производствам Mozgi Ent. На которых работают огромное количество наших с вами граждан, эта группа фундаментально заложила философский камень в творчество ,которое сопровождало становление целого поколения «Жизнь такая штука,может всякое случиться ,но не измеряй любовь в Условных Единицах» Потап И Настя это не только «Чумачечая Весна» и «Стиль Собачки» это «Надейся» «Эй Бро» «Папа вам не Мама» мы остановили дуэт в момент ,когда у нас был на половину написан Новый альбом и уж поверьте мне в нем был хит на хите,особенно круто звучит песня «Тримай» на Украинском языке написанная вместе с Настей,мы остановили дуэт в момент супергонораров и суперпопулярности и востребованности ,о таком успехе другие артисты и мечтать не могут…зачем? Почему? Да просто «не измеряй любовь в условных единицах» вот и все ! Мы остановили дуэт,но сохранили Легенду! Потап и Настя -Навсегда! #потапинастя#m1ma

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)