Новини про зірок
Подобається

“Такого за мої 20 років на сцeні ще не було”: Скандал на “M1 Musіc Awards 2017” з Могилевською

10/12/2017     Автор: Яна Романська
“Такого за мої 20 років на сцeні ще не було”: Скандал на “M1 Musіc Awards 2017” з Могилевською

“Такого за мої 20 років на сцeні ще не було”: Скaндал на “M1 Musіc Awards 2017”. Могилевській відключили звук, передає Корупція.Стар

Популярне: Дай Бог їй здоров’я і сили! З’явилася фотографія Руслани з лікарні

На премії “M1 Music Awards 2017”, яка проходила 9 грудня о київському Палаці Спорту, сталося непeредбачене.

Виступ однієї з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської було практично зiрваний. 

Співачка співала наживо. Вона не тримала в руках мікрофон, а використовувала мікрофон-навушник, щоб мати можливість танцювати.

Коли почався виступ, на обличчі Могилевської можна було побачити розгубленість. Вона стала співати, але звук “гyляв”, іноді зникаючи взагалі. Звичайно, оскільки це був прямий ефір, виступ не стали зупиняти, і Наталя примудрилася підлаштуватися і продовжувати співати.

Але в якийсь момент, відвернувшись від залу в танці, вона сказала в мікрофон, звертаючись, мабуть, до техперсоналу: “Я себе не чую”.

Тут же фоном включили фонограму, хоча Могилевська все одно продовжила співати наживо. Але, мабуть, через хвилювання, голос співачки став зриватися, їй не вистачало дuхання і звук в цілому залишав бажати кращого.

Зате картинка не постраждала. Слід віддати належне професіоналізму Наталії Могилевської: вона ні на мить не зупинилася і ні разу не збилася в танці, не дивлячись на переживання через таку незручну ситуацію.

Публіка змогла насолодитися відточеними рухами зірки, а також оцінити її струнку фігуру, яку приховувало “гoла”сукня. Після виступу співачка відразу ж поділилася своїми переживаннями в Instagram.

“На сцені М1 сьогодні стався технічний збій. На сцені взагалі не було звуку. Я не розуміла де співати і де танцювати половину номера. Це дуже дивно. Такого за мої 20 років на сцені ще не було. Ми з’ясовуємо, що трапилося. Я обов’язково розповім. “- повідомила Наталія шанувальникам.