Зіркові скандали
Подобається

«Але це теж досвід, нехай і гіркий»: на українській телепередачі дізналися всю правду про розлучення Меладзе і Брежнєвої

12/10/2017     Автор: Яна Романська
«Але це теж досвід, нехай і гіркий»: на українській телепередачі дізналися всю правду про розлучення Меладзе і Брежнєвої

За допомогою екстрасенса Сергія Кобзаря програма "Зірковий шлях" (канал Україна) дізналася, де імовірно правда, а де вигадка в гарячих пересудах про українських зірок, передає Корупція.Стар

Популярне: «Віднімалися руки і ноги…»: Писанка відверто розповіла про випробування у «Зважених та щасливих»

"Гарячий" слух останніх місяців – чи розлучаються композитор Костянтин Меладзе і співачка Віра Брежнєва? Останнім часом ці підозри не дають спокою їх фанатам, особливо після того, як Віра залишила неоднозначний підпис під фотографією в своїй соцмережі:

"Дуже боляче розчаровуватись в близьких людях. Начебто все, що було, перетворилося на мильну бульбашку. Але це теж досвід, нехай і гіркий. Важливо зрозуміти, прийняти і йти далі. Любові всім нам. Дякую кожному, хто зі мною".

Популярні видання відразу почали писати – "Меладзе і Брежнєва на межі розлучення". Втім, Віра майже відразу прибрала зі своєї сторінки ті слова і незабаром випустила кліп з Деном Баланом.

Після виходу відео пересуди тільки збільшилися: що це був хитрий піар-хід, а в шлюбі Віри Брежнєвої все в порядку. Однак карти говорять, що між нею і чоловіком ймовірно таки пробігла чорна кішка.

"Є карта ультиматуму…. Є якась негативна ситуація, яка поставила дані відносини під загрозу. Більш того, коренем ось цієї негативної ситуації є все-таки чоловік", – коментує екстрасенс. "Тут я бачу, що за ці стосунки бореться більше все-таки дама. З боку чоловіка немає ніяких намірів для того, щоб зберегти, або розвалити їх".

Екстрасенс застерігає, якщо так буде тривати, довго шлюб Меладзе і Брежнєвої не протримається. Але фанатам співачки можна за неї не хвилюватися – вона швидко оговтається і знайде своє щастя. А ось Костянтину в разі розриву не позаздриш:

"Таку жінку треба берегти! З втратою її будуть і фінансові втрати".