Новини про зірок
Подобається

«Віднімалися руки і ноги…»: Писанка відверто розповіла про випробування у «Зважених та щасливих»

12/10/2017     Автор: Яна Романська
«Віднімалися руки і ноги…»: Писанка відверто розповіла про випробування у «Зважених та щасливих»

Для учасників проекту організували екстремальний конкурс, від якого відмовлялися протягом багатьох років: стрибки з моста, висотою 100 метрів, передає Корупція.Стар

Популярне: Гурт «НеАнгели» відкрили всеукраїнський тур у надто відвертому одязі

На сьомому тижні проекту «Зважені та щасливі» у учасників буде можливість поїхати додому і нарешті обійняти рідних і друзів. Але побачитися з близькими зможуть не всі. Додому відправиться тільки один з партнерів кожної сім'ї. Другі половинки — залишаться на базі та будуть проходити конкурс на мосту.

— Це один з найскладніших в реалізації конкурсів. Подібне випробування ми планували і в інших сезонах, але кожен раз зупинялися, вважаючи, що це нереально. В цьому році ми прибрали поняття «не можу» і стали прораховувати, як це реалізувати, — розповідає керівник проекту Євген Тунік.

Конструкцію встановлювали кілька днів.

— Нам потрібно бути впевненими, що ніхто не травмується при стрибку з 100-метрової висоти мосту. На кожному конкурсі з нами працюють альпіністи і багато служб, які консультують, — продовжує Тунік. — Коли нам підтвердили, що все безпечно, ми підпустили до конкурсу учасників. Але перед товстуном конкурс перевіряє знімальна група. Я теж проходжу майже кожне випробування на шоу. Тому що учасники перед конкурсами цікавляться, чи проходили ми самі ці конкурси? Вони повинні бачити впевненість в наших очах.

Конкурс — не з легких. Але керівництво проекту говорить, що всі випробування перевіряли на собі. Фото: СТБ

Спочатку планувалося проводити конкурс в один захід, але розділили на дві групи по три людини, щоб убезпечити товстунів. Для кожної трійки конкурс тривав досить довго — більше двох годин.

— Поки я йшла на швидкості 4, у мене було все добре. Так склалося, що я зовсім не вмію бігати на доріжці, — відреагувала на умови конкурсу Руслана. — Коли швидкість збільшилася, вже віднімалися руки і ноги, але я говорила собі терпіти.

Бігові доріжки встановлені на краю моста. І поки один учасник з пари біжить на доріжці, інший перебуває вдома, де багато їстівних спокус. Як їх друга половинка поводиться в рідних стінах, учасники, що залишилися на проекті і виконуючи конкурс на мосту, бачать на екранах. До того ж, толвтячки, перебуваючи на бігових доріжках, повинні відповідати на питання: що зробить їх половинка, перебуваючи без контролю. І якщо відповідають неправильно, швидкість на доріжках збільшується. Якщо вони не можуть більше бігти, то стрибають з моста.