Новини про зірок
Подобається

«Розраховувала на інше..»: Дайнеко розповіла чому розійшлась з чоловіком. Шанувальники не можуть повірити в ці слова

27/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Розраховувала на інше..»: Дайнеко розповіла чому розійшлась з чоловіком. Шанувальники не можуть повірити в ці слова

Вікторія Дайненко дала перше інтерв'ю після шлюборозлучного процесу, передає Корупція.Стар

Популярне: Шанувальники в скорботі! Вагітна співачка розбилась у страшній ДТП

"Поставлено крапку. А коли є ясність, це прекрасно, — каже. Співачка. — Я така людина: поки остаточну крапку не поставлю, не можу піти далі, навіть фліртувати з чоловіками не можу. Весь цей час я чекала від чоловіка якогось рішення. і ось я його нарешті дочекалася. Правда, розраховувала на інше. Думала, що він зрозуміє, наскільки ми з дочкою йому дорогі, і почне щось робити для сім'ї. Але він пішов іншим шляхом — зважився на остаточний розрив ".

Віка зізналася, що довгий час прожила в світі ілюзій, і бачила все, що відбувається немов через рожеві окуляри.

"Але, на жаль, коли народжується дитина, красива мильна бульбашка лопається, — розповіла Дайнеко. — Я була слабка, емоційно і фізично залежала від чоловіка. Мені потрібен був сильний чоловік поруч, який би мене хвалив, носив на руках, підтримував і говорив : "Спасибі, ти подарувала мені кращого дитини на світі!" Який би кожен місяць в день народження дочки приносив мені квітку, цукерку або кульку. Але, на жаль, нічого подібного я не отримала, ніякої уваги. я думала: "Гаразд, це не головне. Важливо жити спокійно і комфортно ". Але і цього не було. Виходило, я одна думаю про наше життя … У підсумку перший рік після народження дитини був дуже важким".

Дочка народилася в жовтні, а, напевно, з січня подружжя почало постійно розходитися і сходитися після жорстких сварок і скандалів …

"Все можна пережити, коли ви просто пара, а коли поруч маленька дитина, це жахливо. Дочка ставала свідком наших скандалів, лякалася, плакала. Я не хотіла виростити невротичку і тому намагалася стримуватися, зайвий раз промовчати. ​​Маючи цілий вагон переживань, це було складно. я стала відчувати — все це мене руйнує, позначається на. Наші відносини з чоловіком не поліпшувалися, і я прийняла рішення, що краще розійтися. це сталося в кінці грудня. я пам'ятаю день і годину і конкретну фразу, після якої я сказала: "Все досить! Я люблю чоловіка, але себе люблю більше ".