Новини про зірок
Подобається

Шанувальники в скорботі! Вагітна співачка розбилась у страшній ДТП

27/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шанувальники в скорботі! Вагітна співачка розбилась у страшній ДТП

Відома співачка Рита Дакота потрапила в ДТП. Аварія сталася через таксиста, який зник з місця події, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


За словами дівчини, водій таксі, який їхав перед нею, почав різко здавати назад. Щоб він не вкарбувався в капот автомобіля співачки, їй довелося дати задній хід. Дівчина не могла допустити спрацьовування подушок безпеки, вони могли викликати передчасні пологи. Власник машини, яка перебувала за спиною дівчини не встиг зреагувати, і в підсумку вагітна співачка в'їхала в нього.

На цьому пригоди Ріти не закінчилися. Таксист, що змусив її зробити ризикований маневр, зник з місця події, тепер довести його провину буде вкрай складно. Співачка, яка знаходиться на восьмому місяці вагітності залишилася чекати інспекторів ДАІ.

Співробітники поліції приїхали на місце ДТП тільки через сім годин. Весь цей час дівчина провела в машині. Ближче до вечора до неї на допомогу приїхав чоловік, якій привіз Риті їжі і дочекався разом з нею поліцейських. Аварія сталася о другій годині дня, а інспектори ДАІ прибули на місце події майже в половині десятого вечора.

Поки вона сиділа в автомобілі, співачка записувала гнівні відеоролики в Instagram stories. Перший час у Рити навіть вистачало витримки і сил жартувати. "Я тут грішним ділом подумала, а може мені народити прямо на місці події? І тоді приїдуть репортери з камерами, Малахов, можливо … Тоді держава може зверне увагу на те, що ДПС-ники — ****? Ідея?" — жартувала співачка.

У підсумку, Рита не потрапила на прийом до лікаря і зірвала важливі зйомки. Незважаючи на це, шанувальники дівчини радять їй не переживати і радіти, що ніхто не постраждав. Нагадаємо, Рита Дакота чекає дитину від Влада Соколовського, відомого російського співака.