Новини про зірок
Подобається

Шукатиме другу половинку: Варнава розповіла про найближчі плани на майбутнє. А де нареченого поділа?

24/08/2017     Автор: Яна Романська
Шукатиме другу половинку: Варнава розповіла про найближчі плани на майбутнє. А де нареченого поділа?

Дуже скоро на ТНТ стартує новий проект, в якому телеведуча і кіноактриса Катерина Варнава зіграє дівчину в активному пошуку своєї другої половинки, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви тільки подивіться на ці форми! Ассія Ахат показала фото зі свого відпочинку. Ще та штучка

Про це вона повідомила в Інстаграм, опублікувавши відповідне фото, на якому постала перед шанувальниками в леопардовому плаття, а на шиї висить золоту прикрасу. Такий яскравий образ дуже йде дівчині. Багато хто зробив їй компліменти і навіть порівняв з деякими великими голлівудськими зірками.

Звичайно ж, в реальному житті у Катерини немає потреби шукати свого судженого. На особистому фронті у неї все в порядку, про що можна судити по її Інстаграм, де вона періодично викладає фотографії зі своїм коханим. З танцюристом Костянтином Маятниковим вони разом провели відпустку. Катя публікувала цікаві і яскраві фотографії з Ісландії.

Дівчина виглядає абсолютно щасливою. Більш того, вона навіть змогла відновити дружні відносини зі своїм колишнім хлопцем. І, здається, що у Катерини зараз все добре, як в професійній сфері, так і в особистому житті.

Шанувальники не втомлюються цікавитися у актриси, коли вона зіграє весілля з Костянтином, адже пара разом вже майже три роки. Але Варнава не поспішає обговорювати цю тему, утримуючись від коментарів.

 

История о девушке, которая ищет ЛЮБОВЬ с 25 августа на ТНТ❤️ #шоуLoveIs

Публикация от КАТЯ ВАРНАВА (@kativarnava)