Новини про зірок
Подобається

Потап у що ти Настю одягнув? Каменських на червоній доріжці була схожа на бомжа

02/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Потап у що ти Настю одягнув? Каменських на червоній доріжці була схожа на бомжа

Настя Каменських вразила шанувальників незвичним чином. Настя і Потап стали гостями фестивалю "Спека" в Баку, де взяли участь у творчому вечорі Софії Ротару, передаєт Корупція.Стар.

Популярне: Євген Кошовий розповів приголомшливу інформацію про своє життя. Ви навіть не здогадуєтеся, що це


Каменських зважилася на модний експеримент. На червоній доріжці артистка з'явилася з новою зачіскою і в стильному вбранні.
Мішкуватий комбінезон з поясом зірка доповнила об'ємної укладанням, чорними босоніжки і модним сонцезахисними окулярами.


Передплатникам НЕ оцінили перетворення співачки, Відзначивши що комбінезон повнить: "Все-таки тобі краще з твоїми кучерики і без чубчика", "Настя тебе не йде", "Навіщо таке робити з волоссям?", "Окуляри і зачіска — жах", " просто не впізнати "," Таке перетворення тебе не дуже йде "," Як перуку "," Кучерява Сью "," Рано ще образ Пугачової приміряти "," Настя тебе НЕ дізнатися "," Костюмчик трохи повнить "," щось розмір НЕ відповідає "," Комбінезон повнить жах просто. як таке можливо надіти "," Поверни минулий свій стиль і образ "," Прикольно, костюм як у дівчат в філь е в отніки за привидами "," Настя поправилася! "," Таке гарне тіло і одягли в такий мішок ", — коментують користувачі.