Зірка тижня
Подобається

Євген Кошовий розповів приголомшливу інформацію про своє життя. Ви навіть не здогадуєтесь, що це

31/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Євген Кошовий розповів приголомшливу інформацію про своє життя. Ви навіть не здогадуєтесь, що це

Цьогоріч талановитий комік та актор відсвяткував річницю подружнього життя.
Це сьогодні Євген Кошовий – визнаний гуморист, успішний шоумен, коханий чоловік та люблячий батько двох маленьких доньок. Дивлячись на впевненого в собі, харизматичного актора студії «Квартал 95», важко уявити, що йому довелося багато працювати та часто стукати в «зачинені двері», перш ніж вирватись із бідності та перебороти в собі нерішучість, передає Корупція.Стар.

Популярне:Трагічна новина… Померла улюблена актриса, вся країна в сльозах


Народився Євген Кошовий у селищі Ківшарівка Харківської області в родині котельника та виховательки дитячого садку. Має старшого брата – Дмитра.

Хлопчики були ще малими, коли сім’я переїхала на Луганщину. Жили бідно: щоб накрити стіл на свята, матері доводелося цілий рік заощаджувати кошти.

М’ясо й ковбаса були лише на свята. Цього, мабуть, не вистачало. Бо зараз у нас удома завжди в холодильнику повно саме м'яса та ковбаси, – згадує, посміхаючись, Євген.

Про подарунки та іграшки для дітей тоді взагалі не йшлося. Тому зараз артист намагається дати донечкам усе, чого їм тільки хочеться.

Я стараюсь, щоб у дітей було все. А дружина просить не балувати їх. Але я так не можу, – зізнається Євген.

До речі, з майбутньою дружиною Ксенією гуморист познайомився випадково, в нічному клібі. Потім у спільних знайомих випросив її телефон. Та нагадати красуні про себе зважився тільки через 3 місяці – поздоровив із Новим роком.

Я не знав із чого почати. Думав, почну, наприклад, із цього, а вона раптом скаже щось не те… Я просто боявся не сподобатися, – посміхається щасливий сім’янин.

Молоді люди, врешті-решт, зустрілися: 7 годин проговорили та більше не розлучалися. Почали жити разом, а одружилися влітку 2007 року.


Окрім «Кварталу», Кошовий часто знімається й у кіно. Поміж комічних трапляються і відверті сцени з його участю. В таких випадках, повертаючись зі зйомок, Євген одразу чесно попереджає кохану:
Ти, коли будеш дивитися ці сцени, не сварися. Тому що це – лише кіно, і жодних почуттів виникнути не могло.

Раніше, коли дружина брала участь у якихось проектах (нагадаємо, Ксенія – танцівниця), Євген страшенно ревнував. Хотів, щоби вона була поряд, а краще – взагалі вдома. Так і сталося. З народженням доньок, дружина на тривалий час присвятила себе родині.


Стресом та значним випробуванням для сім'ї Кошових була участь старшої доньки Варі у шоу «Голос. Діти». Талановита дівчинка гідно змагалася, але програла.

Я аж просльозився. Це був найстрашніший день, – згадує зворушений батько.

Після такого досвіду Євген Кошовий навчає доньку, що потрібно, попри все, вірити в свої сили. Мовляв: хочеш чогось досягти – працюй над собою.

Мене робить щасливим те, що я повертаюсь, дійсно, додому. Там я відчуваю, що мене, дійсно, люблять і чекають, що мені смачно готують, – ділиться улюблений комік.