Новини про зірок
Подобається

Це тобі, а це мені: Священик з «Голосу Країни» пояснив свій вчинок у фіналі. Ви впадете від його слів!

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це тобі, а це мені: Священик з «Голосу Країни» пояснив свій вчинок у фіналі. Ви впадете від його слів!

Переможець шоу "Голос країни-7", священик Української православної церкви Московського патріархату Олександр Клименко віддав право записати пісню і зняти кліп своїй суперниці Інгрет, адже це їй більше потрібно, — передає Корупція Стар

Популярне: «Ми розійшлися з ним», — Настя Каменських випадково промовилась про своє особисте життя

 

"Ця ідея прийшла до мене вже під час суперфіналу, коли нас залишилося четверо. Періодично ми спілкувалися між собою і ділилися, що для кожного з нас означає ця перемога. Коли залишилися з Інгрет удвох, жартували, як будемо ділити подарунки. І тут я подумав: "А якщо перемога дійсно дістанеться мені, що з цим робити? Для мене це як валіза без ручки. А для Інгрет кліп, пісня потрібніші, ніж для мене. І сама дівчина така цікава, просто кліп ходячий", – зазначив Клименко.

Він розповів, що щоб оголосити про своє рішення, довелося буквально виривати мікрофон із рук ведучої шоу Катерини Осадчої.

"Перед виходом на сцену озвучив Інгрет своє рішення і попросив, щоб вона щодо мене подібного не робила. Після оголошення імені переможця ніяк не міг оголосити про свій подарунок, тому що ведуча Катя Осадча все намагалася швидше відправити мене наверх для вручення сертифіката на квартиру. Можна сказати, вирвав мікрофон, щоб повідомити Інгрет про своє рішення", – розповів священик.

Таким чином, за перемогу в шоу священик отримає лише квартиру в жилому комплексі "Щасливий" у Києві.